Trijumf posle drame

0

Slavlje ekipe KE-Srbija 08 posle pobedonosnog pogotka
 

Još pola sata srpski fudbaleri su nastavili s dobrom partijom, a onda im je opala koncentracija, što je protivnik iskoristio. Greškom odbrane KE-Srbija 08 najpre je Fortuna izjednačila u 35, a potom povela u 42. minutu.

U nastavku se igralo s puno tempa, a srpski fudbaleri uspeli su da se vrate u igru i preokrenu rezultat. Najpre je Aleksandar Gajić, koji je prvi put obukao dres prvog tima, u prvom kontaktu s loptom, pogodio metu, tako da je rezultat u 60. minutu izjednačen. Pred sam kraj Miloš Andrejić doneo je novo vođstvu, a ispostavilo se i pobedu, iako je Fortuna 05 bila nezgodan protivnik tokom čitavog susreta.

KE-SRBIJA 08: Grujić, Stojanović, Koturović, Stojaković, Ilić, Anđelić, Zečević, Andrejić, Milorad Kostić (Gajić), Veselinović (Said Ashraf Soltani), Marko Kostić (Kose).

Sledeću utakmicu KE-Srbija 08 igra u nedelju od 10.30 sati protiv ekipe NAC na stadionu Kajzerberzdorf.
 

Prvi remi U13

"Rezervisti" KE-Srbija 08 izgubili su od Fortune 05 sa 2:4 (2:2).
Što se podmlatka tiče ekipa ispod 18 godina porazila je BVH Lok Janecka sa 6:2 (3:1), kao i tim ispod 16 godina koji je pobedio istog protivnika sa 7:3 (3:2).
Na drugoj strani protiv BVH Lok Janecka remizirao je sastav ispod 12 godina – 5:5 (2:2), dok su izgubile ekipa ispod 11 godina sa 2:7 (0:3), i tim ispod 14 godina sa 4:5 (2:2).
Jesenji prvak u takmičenju ekipa ispod 13 godina, tim KE-Srbija 08, remizirao je protiv Viene – 0:0. Inače, ovo je bio prvi meč na kojoj naš tim nije osvojio ceo plen pošto je do tada pobedio sve protivnike.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here