Prvo domaće slavlje

0

GOL OLAKŠANjA: Admir Džanović
 

 

Međutim, prednost domaćeg terena u početku nije bila vidljiva. I ponovo je sedmi minut bio koban. Makabi je započeo kontranapad i iz tri poteza je lopta završila u mreži golmana Nurkovića.

 

Vođstvo od 1:0 je fudbalera Makabija, čiji je učinak u dosadašnjem toku prvenstva bio jedva dovoljan za 15. mesto, prilično ohrabrio, pa su prešli u ofanzivu. Sa druge strane, naviknuti na takav početak, Sandžaklije se nisu iznenadile, već su nastavili sa svojom igrom i brzo su vratili goste na sredinu terena.

 

Prelomni momenat desio se u 24. minutu kada je Makabi ostao na terenu sa desetoricom fudbalera. Napadi Sandžaklija su postali učestaliji, ali ne i dovoljno ubojiti, pa do kraja poluvremena nije došlo do promene rezultata. Makabi je čak imao dve prilike da poveća prednost.

U drugom delu, Sandžak je, očekivano, kontrolisao igru, ali protiv "bunkera" Makabija nisu puno mogli da urade. Jedinu pravu priliku imao je Edis Ličina, ali je golman gostiju bio bolji. Veliko olakšanje došlo je tek u 75. minutu kada je Admir Džanović konačno izjednačio. Bod na domaćem terenu nije bio dovoljan, pa se nastavilo sa napadima. Upornost Sandžaka se konačno isplatila dva minuta pre kraja kada je Sadat Izberović postigao pobedonosni pogodak i postavio konačan rezultat.

SV FC Sandžak igra sledeću utakmicu u četvrtak od 19 časova u gostima kod lidera, drugog tima SV Rotvajs.

 

KRAJSOBER LIGA

 

SV FC Sandžak – TuS Makabi 2:1 (0:1)

 

FRANKFURT

Stadion: Nid.
Gledalaca: 100.
Strelci: A. Džanović u 75. i Izberović u 88. minutu.
Žuti kartoni: Aginčić u 49. i Mehmedović u 84. minutu.
SANDžAK: Nurković, Aginčić, Rusu (Ionut), Mehmedović, M. Sejdović, Izberović, Ličina, Kujević, Ziljkić, A. Džanović, Honsić.
Pozicija na tabeli:
5. Sandžak 12 6 3 3 33:20 21

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here