Ubistvo u “Majdanu” zbog podele narko-teritorija

0

Vesti

– To je bio zakazan sastanak nalik poslovnom, gde je trebalo da se dogovore o prevlasti u poslovima prodaje droge u Beogradu. Posle nekoliko minuta razmenjene su oštre reči između Veličkovića i trojice mladića. Ubrzo se prepirka pretvorila u fizički sukob, počela je žestoka tuča i opšti metež. U jednom trenutku osumnjičeni mladić poteže pištolj i ispaljuje hitac u Veličkovića, koji pada – objašnjavaju u MUP-u.

Vladan Veličković, koji je živeo u beogradskom naselju Zvezdara, ubijen je jednim hicem, koji je, kako policija sumnja, ispalio Slavko B. Sigurnosne kamere u “Majdanu” snimile su svaki detalj ovog zločina. Na snimku se jasno vidi kako mladići nakon pucnja istrčavaju iz hotela na parking, sedaju u automobil i beže. Veličkovića prijatelj ubacuje u BMW i vozi ka Urgentnom centru.

– Osumnjičeni Slavko B., Nemanja I., kao i treći nepoznat mladić sedaju u automobil i izlaze na autoput. U ovakvim situacijama za poteru su zaduženi policijski presretači i odmah nakon zločina im je dojavljeno da krenu u akciju. Policijski presretač je krenuo i tražio automobil sa osumnjičenima, ali je bio daleko od mesta zločina. Pretpostavljamo da su se ubrzo po izlasku na autoput isključili u neko od beogradskih naselja i da se sada kriju – dodaju u policiji, ali ne žele da otkriju model automobila kojim su osumnjičeni bežali, jer je to ključni deo istrage.

Poznati po poslovima s drogom

Vladan Veličković, odranije poznat policiji, ubrzo po prijemu u Urgentni centar preminuo je usled gubitka velike količine krvi. Njega je hitac pogodio u vrat i izašao na grudima, pa se pretpostavlja da je metak ispaljen dok je napadač tokom tuče bio u položaju iznad njega. Policiji su poznati i Nemanja I., kao i Slavko B. Svi zbog poslova sa drogom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here