Domaća hrana i zabava u “Biblioteci”

0

Vesti
Dobra atmosfera u Biblioteci
 

Pod glavnim motom "kafana je tamo gde su prijatelji", ovaj etno-restoran je otvoren za sve koji u autentičnom ambijentu žele da se počaste speijalitetima balkanske kuhinje. Osim toga, ovaj restoran je počeo i sa snabdevanjem firmi, u kojima rade naši radnici / građevinari, vrhunskom domaćom hranom po dnevnom meniju. Ova vrsta servisa je svakako poželjna među našim ljudima, pa će s toga sigurno naići na veliki odziv.

Za vrlo kratko vreme, "Biblioteka" je postala i sinonim za odličnu zabavu, za koju se brinu tamburaški i drugi orkestri sa raznovrsnim pevačima, zabavljajući goste petkom, subotom i nedeljom. Takođe, ovaj restoran je pogodan za sve vrste slavlja, pa je osim menija, za neki događaj moguće poručiti i muziku "po želji". Jer, u sklopu kafane počela je sa radom i"Künstleragentur"l:preko koje se može ostvariti kontakt i ispuniti sve muzičke želje, od zvezda naše estrade do bendova.

"Biblioteka" se uveliko priprema i za ludu novogodišnju noć, pa tako domaćin Sapa sa ljubaznim osobljem garantuje najveseliji i najbogatiji doček Nove 2015. godine u regionu, uz bogat muzički program Excalibur Band :sa vrhunskim zabavljačima) i "švedski sto"prepun domaćih specijaliteta – od predjela, preko svadbarskogkupusa, jagnjećegi prasećegpečenja, proje, pogače, kolača, do sektau ponoć. Zbog velikog interesovanja, rezervacija je obavezna i može se izvršiti na telefone 0711 90759040, 0177 31111011i 0152 33603824.

S pravom se može reći da je sa ovim našim restoranom, region Štutgarta postao bogatiji za još jedno odlično mesto sa dobrom hranom i zabavom.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here