Antić: Uslovi u Južnoj Africi kao iz bajke

0

 

Radomir Antić: "Sve što sam video je prevazišlo moja očekivanja"

 

Reprezentativci Srbije neće imati nijedan razlog da se požale na uslove u hotelu ”Sanisajd” u Južnoj Africi, naprotiv, Antić tvrdi da će njegovi puleni imati i više od onog što je očekivao.

 

"Uslovi su kao iz bajke i mislim da ćemo imati sve što je jednom timu potrebno tokom učešća na Svetskom prvenstvu. Generalni sekretar Laković i tim-menadžer Bošković su za urađeno zaslužili ‘zlatne medalje’, jer nije lako bilo sklopiti sve u mozaik, pošto na ovom kontinentu ima mnogo kontrasta u svakom pogledu”, rekao je Antić.

 

Selektor će tokom dva naredna dana učestvovati na seminaru u San Sitiju, gde će selektori reprezentacija učesnica Mondijala razmeniti svoja iskustva, posle čega se Antić u četvrtak vraća u Beograd, gde će dan kasnije objaviti imena igrača na koje računa za prijateljski meč sa Alžirom.

 

FIFA ozbiljno zabrinuta

Generalni sekretar Svetske fudbalske federacije (FIFA) Džerom Valke izjavio je danas da Južna Afrika nije spremna za organizaciju Svetskog prvenstva i da još ne zna gde će biti smeštene 32 reprezentacije koje učestvuju.

FIFA je tražila da lista trening kampova reprezentacija bude gotova do danas, ali ekipe još menjaju planove za takmičenje koje će se održati od 11. juna do 11. jula.

Svetska fudbalska federacija nije dobila potvrdu da će Engleska biti smeštena u blizini Rustenburga, ali i da li će reprezentacija Alžira da se preseli u novi hotelski kompleks, kao što je najavila.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here