Tošić: Debitujem u Frankfurtu

0

Srpski reprezentativac Zoran Bambi Tošić (22) u utorak 26. januara obavio je sve formalnosti vezane za potpis ugovora i lekarske preglede, a već u sredu odradio je prvi trening sa novom saigračima iz Kelna.

 

Kako je ekskluzivno za "Vesti" izjavio srpski internacionalac radi se o pozajmici na šest meseci, jer bez obzira na nastojanja uprave Kelna da se u ugovoru stavi mogućnost otkupa njegovog ugovora, na to nisu pristali ljudi iz Mančester Junajteda.

 

Popularni Bambi će u junu biti u obavezi da se ponovo stavi na raspolaganje treneru "crvenih đavola" Aleksu Fergusonu, a do tada pojačaće napad "jarčeva" iz Kelna. Nemački mediji su objavili da je Keln za šestomesečnu pozajmicu Zorana Tošića platio Mančester Junajtedu 500.000 evra.

 

Soldo: Veliko pojačanje
Trener Kelna, Hrvat Zvonimir Soldo, oduševljen je što je Tošić pojačao ekipu "jarčeva".
"Radi se o tehnički izuzetnom fudbaleru, koji može da igra na više pozicija u napadu. Kandidat je da već u subotu bude u startnoj postavi", kaže Soldo.

"Skoknuo sam juče do Mančestera, pokupio sve stvari i zahvaljujući dobrim avionskim vezama vratio se u Nemačku gde sam u sredu obavio i prvi trening", rekao je Tošić.

 

Keln, koji zauzima 13. poziciju u Bundesligi sa 21 osvojenim bodom, u subotu gostuje u Frankfurtu ekipi Ajntrahta.

 

"Kako mi je rekao trener Soldo, a po prethodnom dogovoru sa ljudima iz uprave Kelna, sigurno ću već za vikend biti u ekipi. E, sad, hoću li debitovati odmah ili ću na teren ući sa klupe, ostaje da se vidi", kratko je prokomentarisao Tošić.

 

Bambijeva supruga Dijana i ćerkica Ina nalaze se u Zrenjaninu gde će boraviti do kraja ove nedelje, a već sredinom naredne priključiće se Tošiću u Nemačkoj i raskomotiti se u prostranom stanu koji je Bambi dobio na korišćenje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here