Aršavin: Treba nam čudo za osvajanje Premijerlige

0

Reprezentativac Rusije Andrej Aršavin zbog velikog broja povređenih saigrača mora da igra kao najistureniji napadač "Tobdžija" i baš zbog toga misli da će njegovom timu biti potrebno veliki čudo za osvajanjem fudbalskog šampionata Engleske.

 

“Najveća želja mi je da osvojim neki trofej sa svojim klubom. Naravno, bilo bi bolje kad bismo osvojili Premijer ligu ili Ligu šampiona, ali da bismo u tome uspeli, trebaće čudo da se dogodi”, rekao je Aršavin, a potom se osvrnuo na desetkovan sastav Arsenala.

 

“Najpre da počnemo da igramo u najjačem sastavu. Mislim da nam se to nijednom ove sezone nije desilo”, dodao je Rus, koji i sam ima problema sa povredom, ali je, usled nedostatka pravih napadača, neophodno da on igra.

 

“Iako me desna noga boli manje nego ranije, i dalje izbegavam da šutiram desnom nogom na treninzima”, iskren je bivši kapiten Zenita. 

 

Menadžer Arsenala Arsen Venger ne može da računa na Robina van Persija, na pauzama su ili su bili i Niklas Bentner, Sesk Fabregas, Teo Volkot i neizbežni Rosicki.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here