Trifunović potpisao za Zvezdu

0

Miloš Trifunović, sada već bivši fudbaler Javora, potpisao je ugovor na tri i po godine i na proleće će nositi crveno-beli dres sa brojem 11. Pretposlednjeg dana 2009. godine Trifunović je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom, a zvanična promocija obaviće se 4. januara u Medija centru stadiona Crvena zvezda.

 

"Još pre nekoliko dana sam rekao da će san biti ostvaren ako potpišem za Crvenu zvezdu i sada se to desilo. Zaista sam presrećan i nadam se da ću pokazati zašto sam doveden na Marakanu", rekao je Trifunović za sajt crveno-belih.

 

Nekadašnji napadač iz Ivanjice rođen je 15. oktobra 1984. godine u Beogradu. Igrao je za mlađe selekcije Bežanije, Crvene zvezde i Zemuna, a kasnije je bio prvotimac Beograda sa Karaburme, Jedinstva (Bijelo Polje), Halmštada, Borca iz Čačka i Javora.

 

Reljić u januaru dolazi na Marakanu

Adžić je rekao da će početkom naredne godine ugovor sa "crveno-belima" da potpiše igrač Rudara iz Pljevalja Stevan Reljić.

"Radi se o ofanzivnom levom beku, kojima ima brzinu i izrazito jak šut. Posle Nove godine putujem u Crnu Goru na definisanje detalja i posle toga ćemo napraviti promociju igrača", rekao je Adžić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here