Antić odbio Mančester Siti

0

 

Čelnici "građana" iz Mančestera nedavno su ponudili srpskom selektoru mesto menadžera, ali je Antić odbio njihovu ponudu koja je verovatno bila u razini od 3,5 miliona evra po sezoni, koliko je dobio novoimenovani Italijan Roberto Manćini.

 

Bogati šeici u čijem vlasništvu je Siti, pregovarali su sa selektorom "orlova" baš u vreme kad je on produžavao ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, pa je odgovor bio negativan, baš kao i nacionalnom savezu Turske, koji je takođe želeo srpskog stručnjaka na svojoj klupi.
 

Antić je u izjavi za "Press" rekao da je "Mančester Siti za njega završena priča", čime je praktično potvrdio da je imao kontakte sa ovim klubom. Iako je rekao da mu "poslovni odnosi ne dozvoljavaju da govori na tu temu".
 

"Pročitao sam da je Manćini imenovan za trenera, i što se mene tiče to je kraj te priče. Više nije ni važno da li su me kontaktirali, Mančester Siti je dobio stručnjaka i deo poslovnih odnosa mi ne dozvoljava da pričam dalje na tu temu", rekao je Antić za "Press".
 

Antić je u petak produžio ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije i ostaće selektor barem do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Inače, engleski mediji već se špekulišu da novi trener Mančester Sitija, Roberto Manćini ima listu pojačanja koja bi želeo da angažuje u predstojećem januarskom prelaznom roku.

 

Londonski "Time" tvrdi da su navodno na Manćinijevoj listi želja Tijeri Anri (Barselona), Fernando Tores (Liverpul), Serhio Kun Agero (Atletiko Madrid), Angel Di Marija (Benfika) i Frank Riberi (Bajern Minhen), a da su bogati arapski vlasnici kluba rešeni da astronskim ponudama dovedu makar nekog od njih.

Mančester Siti trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Premijer lige sa 12 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here