Mateus: Kačar jako podseća na mene

0

Mateusu nedostaju golovi centarfora Ajaksa, a za Kačara kaže da ga podseća na sebe iz igračkih dana.
 

"Ako bih birao pojačanje za Hertu, onda bih se opredelio za Marka Pantelića. Taj momak je do prošlog leta bio junak Berlina, a sada je u Ajaksu, gde nije preterano srećan. Uprkos tome, postigao je i namestio po šest golova u nacionalnom šampionatu. Mislim da Srbin može da donese novi, toliko potreban entuzijazam Herti kako bi na kraju došli do 33 osvojena boda i sačuvanog statusa Bundesligaša", napisao je Mateus za "Sport bild", a potom se osvrnuo na problem oko Gojka Kačara.
 

"Ako ne želite Pantelića, treba se osloniti na drugog Srbina koji je već u Berlinu. Mislim na Gojka Kačara, koji je trenutno u nemilosti trenera. Mogu da razumem želje mnogih evropskih klubova da ga dovedu, jer će on postati veliki fudbaler. On je pravi ‘broj osam’, kao što sam ja nekad bio. Vratiće se on na scenu i to na velika vrata. Gojko igra u polju, priprema golove saigračima i sam ih postiže. Dobro je ako su čelnici Herte razgovarali s njim, da razjasne problem, jer bi im mogao otići već ove zime", dodao je Mateus.
 

Važno je napomenuti da je kolumna bivšeg trenera Partizana objavljena na dan odigravanja utakmice Herta – Sporting, koju je jedinim pogotkom na meču upravo odlučio srpski reprezentativac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here