Vujošević: Poraženi zbog oscilacija u igri

0

"Oscilovali smo dosta, od sedam razlike u prvom poluvremenu, do sedam razlike za njih, pa potom i 13, pa smo ponovo poveli sa tri razlike… Nismo odigrali na način kako sam želeo i očekivao. Promašeno je mnogo slobodnih bacanja, imali smo samo sedam skokova u napadu, dosta izgubljenih lopti i to u važnim, presudnim trenucima", rekao je strateg crno-belih i dodao:
 

"Očigledno je da pojedinci nisu izdržali uspeh protiv Efesa, a sigurno je da i pritisak koji se kreira u jednom delu javnosti troši psihičku energiju i skreće pažnju. Niko nema prava ni na kakav alibi, ali u sredu smo čekali četiri sata na aerodromu, u Orleanu je na dan utakmice pao sneg pa nismo odradili trening pre podne. Ponavljam, to nije opravdanje za sveukupni utisak", rekao je Vujošević.

On se na kraju osvrnuo na činjenicu da je meč u Orleanu sudio Litvanac.

"Ne znam ko delegira sudije u Evroligi, međutim, veoma je nelogično da nama sudi čovek iz Litvanije, koji direktno ima interes i verovatno navija za prolazak Ritasa, našeg konkurenta za ulazak Top 16. Taj sudija je poklonio nekoliko lopti protivniku u utakmici koju je odlučila jedna lopta. To jednostavno nije logično, jer je neka vrsta sukoba interesa i to nije nepoznato ljudima koji delegiraju i verovatno sa određenom namerom to i rade", zaključio je strateg Partizana za zvanični sajt kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here