Folklor ukras Vlaškog bala

0

Tradicionalno pred završetak još jedne radne godine, klub iz Švehata je i ovog puta priredio svojim gostima mogućnost da se provesele i druže pred predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

Iznenađenje za 6. mart

"Budućnost" će naredni Vlaški bal organizovati 6. marta, kada će gostovati poznati orkestar Srđana Demirovića "Nema dalje".
– U planu nam je da tom prilikom priredimo gostima i jedno iznenađenje, te ćemo dovesti jednu od najvećih zvezda naše estrade – najavio je Segej Popović.

Pored dobre muzike i orkestra "Program plus" iz Negotina, gosti su ovoga puta mogli da uživaju i u kulturno-umetničkom progamu, tokom kojeg je nastupio novoosnovani folklorni ansambl kluba "Budućnost".

To je bila posebna radost za organizatore, da predstave svoj dosadašnji rad i mlade članove folklora, koji već gotovo godinu dana svake srede i nedelje vredno vežbaju i rade u prostorijama ovog kluba u Švehatu.

Novoizabrani predsednik kluba Sergej Popović, kaže da će i u narednom periodu rada kluba, posebna pažnja biti posvećena mladim naraštajima.

– Pored folklorne sekcije, koja se večeras i prestavila, nameravamo da organizujemo ekipe i stalna takmičenja u šahu, dartsu, bilijaru i svemu onome za šta naši mladi članovi pokažu interesovanje. Želimo da nam se priključi što više mladih ljudi i otvoreni smo za sve od pet godina pa naviše – rekao je Popović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here