Uspešne akcije zaplene narkotika

0

 

Foto: arhiva

Na magistralnom putu Novi Pazar – Sjenica, uhapšeni su Dragica Stepanović (30) iz Barajeva, Senad Faković (21) iz Novog Pazara i Sadik Lekpek (43) iz Novog Pazara, koji je od ranije poznat policiji.

Osumnjičeni su se vraćali iz Sarajeva. Dragica Stepanović krenula je autobusom, a za njom, automobilom "micubiši pajero", išli su Faković i Lekpek.

Po dogovoru, nakon što su prešli granicu, Stepanovićeva je izašla iz autobusa kako bi nastavila put sa Fakovićem i Lekpekom, kolima ka Novom Pazaru.

Tom prilikom policija je kod osumnjičene pronašla torbu sa tri paketa obmotana aluminijumskom folijom, u kojima se nalazila praškasta materija svetlo braon boje, ukupne težine 3.149,02 grama za koju se sumnja da je heroin. Paketi su bili u jastučnici zašivenoj u torbi.

Na području Sremske Mitrovice uhapšeni su  Milan T. (34), jedan od organizatora kriminalne grupe, kao i njene pripadnike Stevicu G. (31), Nikolu S. (22) i Dušana S.(22), .

Zatečeni u stanu Nikole S, osumnjiceni su pokušali bekstvo, bacivši u peć drogu i digitalnu vagu za razmeravanje droge, koje je policija uspela da izvadi. Veštačenjem je utvrdeno da se radi o 91 gramu heroina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here