Slike i pesme uz vino i gitare

0

Publika je uživala

Iako se više ne bavi organizacijom raznih kulturnih sadržaja, ipak je Vida Cvetić iz Minhena u petak okupila veću grupu naših ljudi u prostoru "Štemerhofa" koji su došli da vide slike Milana Mihajlovića i čuju četvoro mladih muzičara i pevača. Na jednom mestu okupilo se raznovrsno društvo, a svima je zajedničko bilo interesovanje za prave kulturne sadržaje, kojih nema dovoljno.

Denis, Irena, Birgit, Vlado i Milan (čuči)

Uz vino i hladni bife majstora kuhinje Željka Pribićevića četrdesetak gostiju družilo se uz novi ciklus slika Milana Mihajlovića. Posetioci su uživali i u muziciranju dvojice umetnika na gitari Vlade Grizelja i Denisa Omerovića, ali i narodnim pesama sa prostora nekadašnje Jugoslavije koje je pevala Irena Madžoski, kao i džez i zabavnim kompozicijama u izvođenju Birgit Šahtner.
 

U jednom trenutku za klavir je seo Milan Janković i odsvirao nekoliko minijatura i tako još više "pojačao" utisak o jednoj zaista prijatnoj večeri i druženju. Sve u svemu, organizovano je nešto što mnogima među našim ljudima u Minhenu nedostaje, a videlo se to i po zahvalnosti organizatoru Vidi Cvetić i nadi da neće proći mnogo vremena da se nešto slično ponovo dogodi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here