Likovnjaci osvetlali obraz

0

Zajednička slika sa Deda Mrazom

Deda Mraz je podelio paketiće, a najboljim likovnjacima dodeljene su prigodne nagrade.

 

Levo profesorka Biljana Majkić sa svim dobitnicima nagrada

– Budući da sam pre nešto više od mesec dana stigla u Švajcarsku deca su uspela da za ovo kratko vreme pripreme dobru priredbu. Videli smo četiri skeča, nekoliko recitacija i dve pesme – pa su zadovoljna bila i i deca i njihovi roditelji – kaže za "Vesti" Biljana Majkić.

 

 

Ljubomorno čuvaju svoje paketiće: Bliznakinje Elena i Sara Bilić

– Saradnja sa SFD "Homolje" i čitava koncepcija programa je odlično zamišljena. Folklor, dečji program i podela nagrada za decu može da motiviše za sledeći put, a nadam se da će to biti već prireba za Svetog Savu.

 

Saradnja sa roditeljima je odlična i mogu da kažem da imam kvalitativnu podršku od roditelja – istakla je profesorka Majkić koja pored dece iz Gosaua, srpskom jeziku uči i našu decu u Bišofscelu, St. Galenu i Ucvilu.

 

Pesnik uručio nagrade

Prva nagrada pripala je Aleksandru Jovanoviću, učeniku petog razreda. Po dve nagrade za drugo mesto dobili su Sava Jeremić iz prvog razreda i Kasandra Hagen iz trećeg razreda. Po dve nagrade za trećeg mesto osvojile su Milica Mitrović iz drugog razreda i Tatijana Kitanović učenica petog razreda. Specijalne nagrade dobile su Tatijana Jeremić i Teodora Fusuljević.
Nagrade je uručio poznati pesnik iz Istočne Svajcarske Sava Ilić, a nagrade su bile majice, rančevi, kape i knjige.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here