Admirali su zakon

0

 

Minula nedelja je pokazala da sve prijavljene 32 ekipe došle na prozivku domaćina Slaviše Spasojevića, Slobodana Lukića i Ljube Nikolića… Oni su po 12. put potvrdili da im nema premca, jer koliko god lepo bilo igračima na terenu, istom merom uživala je i publika u restoranu sa zavičajnom muzikom, srpskom hranom u režiji "šefa" kuhinje Ilije Radulovića.

 

Sudijska trojka: Ranko Đukić, Slobodan Filipović i Goran Erić bili su na visini zadatka, premda su neke ekipe pred kraj, kada je ispadanje iz daljeg toka takmičenja bilo sve bolnije, mislili su da bi oni drugačije odlučili.

Kilometri nisu problem

 

– Nije nam žao da smo prevalili i hiljadu kilometara, jer smo prezadovoljni od dočeka do ispraćaja – rekoše "naši Austrijanci", Aleksandar Stančević i Darko Ignjatić, dok Bojan Stojadinović i Stefan Milenković rekoše da im se "Švica sviđa i da planiraju da se ožene sa našim devojkama"!

 

I, najdalja ekipe Admiral iz Inzbruka (Austrija, 300 kilometara u jednom smeru) predvođeni, Darkom Ignatićem i Aleksandrom Stančevićem u svih 12 odigranih utakmica bili su pobednici. U finalu su lako savladali mladu tim Tisisa sa 3:1, dok je ekipa Vese Jankovića "Republikanci – Morava" u borbi za treće mesto izgubila od "Nebeske sile" sa 2:0, koje već dve decenije predvodi Ljubomir Sabatoš.

 

Prilikom dodela nagrada sastav Jasenica, koja je imala dve ekipe, dobila je najviše bodova za fer-plej, a Kristijan Bašić i Jovan Trailović (obojica iz Inzbruka) su najbolji golman i igrač.

 

Svi kod Srbije

 

Poslednji ovogodišnji turnir održaće se u nedelju, 13. decembra, a organizatori su igrači Srbije (Burgdorf) u sali "Grošmat" u Kirhbergu nedaleko od Berna.
Organizatori obećavaju dobre nagrade, a prijave ekipe mogu se izvršiti na brojeve telefona: 079/261 42 92 (Miloš) i 079/423 47 13 (Dobrica).

A, dobro domaćini nisu zaboravili da nagrade najmlađi tim čiji nijedan igrač nije napunio 18. godina! To su momci iz kluba "Nikola Tesla", a njihov vođa Nenad Miličević Grom reče kako je ponosan na "svoju decu".

 

Ako na jedan turnir dođu sve 32 prijavljene ekipe i njih 300 igrača ispratimo zdrave, zadovoljne i vesele, onda smo uvereni da smo uspeli, bile su na završetku podela nagrada, Lukića, Nikolića i Spasojevića koji su pozvali sve prisutne da dođu u istu salu na dvodnevni turnir koji će biti porširen i za veterane 12/13. februara, sledće godine.Oni su se zahvalili, svim igračima, brojnoj publici, sponzorima, muzici, sudijama… A, Nikola Pejić jedan od sponzora obećava još bolje nagrade.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here