Ujedinjeni oko fudbalera

0

Sve ih je više: Neki od članova "Dunava"

 

Za ovu priliku iz Apatina je stigla tročlana muzička grupa "Bajica bend" koja je zabavljala zemljake. Predsednik SK "Dunav" Zoran Iličić ističe da posebnog povoda za zabavno veče nije bilo, osim da se povremeno okupe članovi kluba i njihovi prijatelji.

 

Uređene prostorije

Zoran Iličić ističe da je nova uprava učinila dosta da se stabilizuje situacija u društvu, u međuvremenu je sređena i klupska prostorija u kojoj se pripremaju dočeci Nove 2010. i Srpske nove godine.

– Zabavu smo sve organizovali i da bi popravili stanje u klupskoj kasi iz koje finansiramo takmičenje fudbalske ekipe u B klasi. Ovo veče je pokazalo da su raniji nesporazumi među članovima, ali i unutar uprave prevaziđeni, a dobri rezultati fudbalera, koji su prvi na tabeli, razlog su što se naši ljudi u sve većem broju pojavljuju na utakmicama, ali i na ovakvim zabavama – ne krije zadovoljstvo Zoran Iličić.

On kaže da u evidenciji članova koji su platili članarinu ima više od 40 imena a još toliko ih dolazi povremeno. Kako su finansije najveći problem u radu klubova naših građana, ni u Regenzburgu nije drugačija situacija. Zbog toga se povremeno organizuju zabave da bi se popravilo stanje u klupskoj kasi i stvorili uslovi da fudbalska ekipa uspešno nastavi i prolećni deo prvenstva i uđe u viši rang.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here