Ponosni na Noleta

0

Igrači "Sloge" Milan i Lazar sa trenerom Đuranovićem

 

Pobeda Novaka Đokovića nad najboljim igračem sveta Rodžerom Federerom, i to u sred Bazela, pred njegovom publikom, izazvala je pravu eksploziju oduševljenja među našim zemljacima u Švajcarskoj.

Radost u porodici Zorana Živkovića iz Ciriha

– Kad Federer igra na strani i protiv drugih igrača navijam za njega. Ali, u ovom meču je, naravno, moralo biti drugačije. Sve čestitke našem teniseru – kaže u Cirihu Zoran Živković, držeći u naručju sina Stefana.

Srećni zbog Đokovićevog trijumfa bili su i glumci Srpsko-švajcarskog pozorišta "Duga" iz Vetingena, Sonja Gajić i Nenad Radosavljević. Poneseni atmosferom, zaključuju složno da je posle glume, tenis najlepša stvar na svetu.

Živko Marković i Sima Pavlović

– U ime svih srpskih asocijacija, društava i saveza u Švajcarskoj, čestitamo našem Noletu. On je pravi primer kako se brane boje Srbije – kazuju predsednik Srpskog kulturnog saveza (SKS) mr ivko Marković i potpredsednik Sima Pavlović.

 

– Klupske prostorije FK "Republika Srpska" u Cirihu bile su tokom prenosa meča dupke pune, a pobeda našeg tenisera nas je učinila srećnim i ponosnim. Eh, da nam je još takvih, gde bi nam bio kraj – pita se Siniša Spasojević, potpredsednik ovog kluba.

– Bili smo na fudbalskom turniru kod "Bratstva" u Soloturnu i nismo se plasirali u polufinale jer smo više gledali tenis nego što smo mislili na fudbal. Pre kraja turnira smo i predali utakmicu, upravo u trenutku kada je Nole blistao u trećem setu – pričaju za "Vesti" Milan Petrović i Lazar Jović iz FK "Sloga", koje smo zatekli u društvu njihovog trenera Duška Đuranovića iz Bila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here