Otac i sinovi optuženi za silovanje dece

0

Nakon nedelje prepune ubistava koja su šokirala Ameriku, tu zemlju zgrozio je jedan od najbrutalnijih slučajeva zlostavljanja deteta. Objavljena je optužnica protiv oca i njegove četvorice sinova koji se sumnjiče za silovanje nekoliko dece mlađe od 12 godina.

 

U američkoj državi Misuri danas je privedeno pet članova porodice koji su osim za seksualni zločin nad detetom optuženi i za okrutnost i prisiljavanje 11-godišnje devojčice na pobačaj.

 

Takođe, suočeni su s optužbama prisiljavanja na sodomiju, silovanje deteta mlađeg od 12 godina i iskorišćavanje deteta u seksualnom aktu. U optužnici piše da je dete verojatno prisiljeno na seks sa psom i na pobačaj.

 

Žrtva je slučaj prijavila policiji sredinom avgusta. Navodi se kako su i druga deca potvrdila tvrdnje za zlostavljanje petorice muškaraca.

 

U optužnici se navodi kako su žrtve prisiljavane da glume lažne ceremonije venčanja s nekoliko rođaka optuženih muškaraca.

 

Zločini su se dogodili u razdoblju od 1988. do 1995. godine, a zašto su žrtve nakon toliko godina prijavile zločin, za sada nije poznato. Kratko se navodi kako je žrtva istražiteljima rekla kako je potisnula sećanja na zlostavljanje.

 

Uhapšeni su 77-godišnji otac Barel Edvard Moler Senior, te njegovi sinovi, 53-godišnji Barel Edvard Moler Junior, 48-godišnji Džered Liroj Moler, 47-godišnji Roland Nil i 52-godišnji Dejvid A. Moler.

 

Policiji je u avgustu slučaj prijavila ćerka jednog od optuženih, koja je izjavila da su žrtve, tri devojčice i dečak, na imanju zakopali poruke u kojima opisuju šta im se događa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here