KSV Tempo: Otišao još jedan voz

0

Na samom startu gosti su najavili da se ne šale, a već u 3. minutu Turković loptu, koja je već prošla našg golmana Grubača, izbija sa same gol linije. Ali, već u 8. minutu, protivnici postižu prvi pogodak. Posle toga, Tempo je zaigrao angažovanije, želeći da izjednači.

 

Atakuju iz sve snage, a šanse su imali Malbaša i Živković. Ono što njima nije uspelo polazi za nogom Turkoviću, koji je u 28. minutu izjednačio na 1:1. Naši igraju još angažovanije i baš kad su navijači očekivali novi pogodak i vodjstvo, protivnici uspevaju da postignu svoj drugi pogodak, pošto je golmanu Grubaču ispala lopta.

 

Nada ih ne napušta: Fudbaleri Tempa

 

Na treći pogodak Rosbaha se nije dugo čekalo i u 40. je već 3:1. Nesreće nikad ne dolaze same, pa je posle trećeg gola, zbog udaranja rivala isključen Turković. Tempo, sa igračem manje uspeva da smanji razliku na 3:2 pogotkom Ratića u 43. minutu.
 

U drugom poluvremenu, brojčano slabiji Tempo lagano gubi ritam i u 50. minutu je 4:2 za Rosbah. Pokušaji naših fudbalera da nešto više učine nisu urodili plodom, mada su šanse imali V. Perošević i Filipović u 60. i 71. minutu. To, nažalost, uspevaju protivnički igrači, koji golovima u 65. i 89. minutu postižu konačnih 6:2.
 

Tempo je na 15. predposlednjem mestu na tabeli, gubi utakmice kod kuće, a konkurenti polako odmiču. Ako žele da ostanu u Grupenligi moglo bi se reći da je već vreme da hvataju poslednji voz.

 

GRUPENLIGA

KSV Tempo – Ober Rosbah 2:6 (2:3)

FRANFURT

Stadion: Tempa.
Gledalaca: 100.
Strelci: Turković u 28. i Ratić u 43. minutu.
.Žuti kartoni: Čolak u 32, Marković u 41. i Ratić u 78. minutu.
Crveni karton: Turković u 41. minutu.
TEMPO: Grubač, Ostojić, Z. Perošević, V. Perošević (Filipović), Marković, Dubačkić, Čolak, Živković, Malbaša (Jevtić), Turković, Ratić.
Pozicija na tabeli:
15. Tempo 15 3 4 8 15:34 13

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here