Milošević: Biću predsednik Partizana

0

"Što se mene tiče, svako ima pravo na mišljenje, to je demokratski princip i za tako nešto sam se uvek borio. Prema tome, poštujem stav ‘Grobara’, ali to mi nije u ovom momentu najbitnija stvar, ne bih tome pridavao previše značaja", rekao je Milošević i dodao:

 

"To pitanje nije za mene, već za navijače. A, trenutno me preterano ni ne zanima. Izbori su raspisani, moja kandidatura je spremna i za pet-šest dana održaćemo konferenciju za novinare na kojoj ćemo javnost obavestiti o svemu. Međutim, o nekim stvarima ne bih želeo sada da govorim, ima vremena da se mnoge teme pretresu kasnije".

 

Navijači Partizana su pre dva dana na meču četvrtog kola Lige Evrope protiv Briža (2:4) vređali bivšeg reprezentativca naše zemlje.

 

"Generalno, ne mislimo da bi trebalo da se mešamo u kadrovsku politiku kluba, ali ovo je bilo pitanje principa. Nismo stali ni na jednu stranu u predizbornoj trci, već smo protiv Miloševića. Za vreme našeg bojkota 2006. godine, Milošević je otvoreno stao na stranu tadašnje uprave i izneo niz uvreda na naš račun. Naš stav je, prema tome, stvar principa, borićemo se protiv svakog eksponenta Žarka Zečevića koji želi da preuzme bilo koju funkciju u klubu", naveli su "Grobari".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here