RTS

Već decenijama unazad na malim ekranima svakog vikenda emituje se čuveni serijal „Dozvolite…“ posvećen odbrani, bezbednosti, životu i radu pripadnika odbrambenih snaga Srbije.

Uvek u toku sa najnovijim dostignućima domaćih i stranih vojnih industrija i sa dešavanjima u regionu, kao što su združene vojne vežbe, ali i školovanje vojnih kadrova i učešće u mirovnim misijama širom sveta, emisije serijala „Dozvolite“ na nedeljnom nivou tradicionalno osvajaju gledaoce svojim kolažima: savremen pristup produkciji i izboru sadržaja već po pravilu donosi uzbuđenje u iščekivanju novopredstavljene strateške novine ili, pak, izvesne inovacije. S druge strane, interakcija televizijske ekipe sa aktivnostima pripadnika na terenu doprinosi utisku da je reč o emisiji svetskih standarda koja ima za temu vojsku, takođe, svetskih kriterijuma.

Korisnici internet platforme RTS Planeta (www.rtspalaneta.rs) ne moraju čekati subotu u podne, kada se emituje ovaj serijal, već odmah imaju mogućnost da uživaju u emisijama koje obiluju velikim opusom vojnih tema: Od podsećanja na malo starije dane putem arhivskog materijala sve do najmodernijih kadrova, možete videti sijaset priča o istoriji i sadašnjosti raznih rodova Vojske Srbije: od intendantskih službi do specijalnih jedinica; od profesionalnih pripadnika do časnih mladića na dobrovoljnom služenju vojnog roka.

Značajno je spomenuti da se ceo projekat realizuje u fantastičnoj sinergiji između RTS-a i Vojno-filmskog centra „Zastava“. U kreativnom preplitanju poznavalaca kako televizijskih tako i vojnih pitanja, zaista se stvorio jedinstven tim predvođen Goranom Janićevićem, Vladimirom Antićem i potpukovnicima Matom Vujnovićem i Goranom Ikonićem.

Vašu kuću ima ko da čuva, dok ste vi opravdano odsutni…

Dozvolite da im zahvalimo…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here