Događa li vam se da vam zagori hrana ili ne uspe jelo? Ili možda niakko da zapamtite recept? Možda ste od onih koji obožavaju da kuvaju i stalno traže inspiraciju i znaju da kuvaju. Horoskop je i ovde umešao prste…

Devica

Perfekcionizam device je genijalan za kuvanje. Tačno prate svaki recept. Kada priremaju jelo paze na svaki detalj. Ne žure kada spremaju jer vole da natenane spreme onako akko treba, obraćajući pažnju na svakli detalj. Devicama je podjednako važno da jelo na tanjiru izgleda lepo i primamljivo ali i da bude isto tako i ukusno.

Lav

Pripadnici ocog znaka kuvaju zdravo i kvalitetno. Brza i nezdrava jela nisu na njihovom meniju. Njima je veoma važno šta jedu. Pravi su gurmani i njihovi prijatelji znaju koliko dobro znaju da kuvaju. Vode računa o estetici i serviranju pa se tako može očekivati tanjir koji svojim izgledom kao da poziva gurmane da počnu da jedu. Takođe ne vole nered u kuhinji, i posle njih će kuhinja izgledati kao niko nije kuvao nekoliko sati.

Rak

Poznato je da se brinu o drugima. Kad je reč o kuvanju, rado kuvaju za svoje prijatelje i obitelj. I svaki put kada su zaduženi za jelo, može da se očekuje prava gozba.
Međutim, vole da kuvaju i za sebe. A kad pravle jelo isključivo za sebe, onda znaju da provedu sate u kuhinji. Kopaju po knjigama s receptima i traže inspiraciju.

Vaga

Verovali ili ne, vage znaju da budu odlični u kuhinji, kada odluče koje će jelo da naprave. Često u tom vaganju, iskombinuju jela između kojih se dvoumi, i to čak ispadne odlično! Vole da eksperimentišu i skloni su da koriste kombinacije koje podrazumevaju citruse i meso.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here