Tanjug/AP

Crvena zvezda će dočekati Barselonu 6. novembra od 21 sat.

Beogradski klub je preko zvaničnog sajta obavestio navijače da će „članovi kluba od petka, 25. oktobra moći da obezbede pojedinačne ulaznice za meč protiv Barselone, dok će slobodna prodaja karata za utakmicu sa španskim velikanom početi u ponedeljak, 28. oktobra“.

Kao i do sada, aktivni članovi Crvene zvezde imaće priliku da dođu do ulaznica pre ostalih navijača. Za njih je omogućena prioritetna prodaja karata, i to od petka, 25. oktobra. Svaki član moći će da kupi po dve ulaznice.

U prodaji će biti samo devet hiljada pojedinačnih ulaznica, a do karata svi zainteresovani će moći da dođu na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“, kao i onlajn.

Crvena zvezda je naglasila da „želi da nagradi navijače koji verno prate crveno-bele i u domaćem prvenstvu, pa će veći kontingent ulaznica biti ostavljen i za dan meča sa Vojvodinom, 2. novembra, a prodavaće se po istom principu kao što je to bilo posle duela sa Radničkim iz Niša“.

Naime, sa kupljenom kartom ili sezonskom ulaznicom posle meča sa Vojvodinom svako će moći da obezbedi dve ulaznice za meč protiv španskog tima, pa će „svi zvezdaši moći da isprate duel izbranika Vladana Milojevića i kupe kartu za Barselonu“.

Cene pojedinačnih ulaznica su sledeće:

– Sever i jug – 3500 dinara
– Istok – 6000 dinara
– Zapad – 7000 dinara

Radno vreme blagajne na stadionu “Rajko Mitić” – radnim danima od 10 do 18 časova, a subotom od 11 do 16 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here