EPA
Dmitrij Medvedev

Ukrajinske vlasti i dalje mogu da prihvate predloge ruskog predsednika Vladimira Putina za mirno rešenje sukoba, inače će se ofanziva ruskih trupa nastaviti, a situacija će se promeniti ne u korist Kijeva, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

– Da kažem sasvim otvoreno, mislim da je predsednik rekao sve o tome: svaki sledeći predlog koji bude iznela Ruska Federacija ukrajinskim vlastima, ma kako se prema njima odnosili, biće gori od prethodnih. SadA imaju priliku da prihvate ovaj predlog, koji je formulisao Vladimir Putin, i pokušaju da uspostave mir, okončanjem ovog dela sukoba –  rekao je on.

U suprotnom, nastavio je Medvedev, ofanziva Rusije će se nastaviti.

– A gde će se završiti granica samog sanitarnog pojasa o kome je govorio predsednik naše zemlje. Verovatno sve to neće ići u prilog sadašnjim ukrajinskim vlastima. Zato treba da požure, dok postoji takva mogućnost – dodao je bivši predsednik i premijer Rusije.

4 COMMENTS

  1. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA I SRBIJA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  2. Nista sporno nije mozemo mi biti i na zapadu i sa zapadom mozemo mi biti i u Evropi i zbog nekih stvari mozda bi i trebali biti deo Evrope ali mozemo mi voleti i sve one koji nisu u Evropi kakve veze ima jer nam ti pojedini koji su van EU nisu nikada i nista nazao ucinili za razliku od ovih sa zapada i iz EU koji bogami jesu i to mnogo znaci samo da znamo

  3. Zasto drustvo za zastitu zivotinja sada cuti? Kad ovi defenerisani sa ostrva vredjaju majmune to je u redu, njima je to normalno ponasanje, a nije! Majmuni su vrv mnogo inteligentniji od prosecnog pirgavog a od ovih pokvarenjaka iz nazovi institucija 100%!

  4. Znači ako se predate oprostićemo vam što smo vas tukli? Sačekajte uskoro će i Moskva da oseti šta je specijalna vojna operacija. Ako može Putin Iranske dronove i Skorejske rakete može i Ukrajina SVE što ima NATO

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here