» » » » » » » »

0

Ceca: Vlada i ja ostajemo prijatelji

 

Svetlana Ceca Ražnatović (37) progovorila je o razlozima koji su doveli do kraha šestomesečne romanse sa novosadskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem. „Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću lepe uspomene na njega, jer drugih nije ni bilo – rekla je Ceca za beogradske medije“… (dalje)

 

Sandžaklije će osvojiti Evropu

U subotu je, u jednom satu, sa autobuske stanice u Novom Pazaru put Nemačke krenulo pet autobusa punih Sandžaklija koji u ovoj i drugim zapadno-evropskim zemljama žele da obiđu rodbinu ili potraže neki posao. Predsednik Udruženja "Reintegracija" u Novom Pazaru Kadrija Mehmedović kaže da je do sada otišlo više od 10.000 Sandžaklija, da se samo mali broj vratio i da pravi i najveći talas odlaska tek sledi… (dalje)

 

HRT emituje sumnjivu seriju o Titu

U Hrvatskoj televiziji za petak, 19. mart, najavljen je početak emitovanja dokumentarno – igrane televizijske serije "Tito" u 12 nastavaka po 45 minuta koju je režirao i scenario napisao Antun Vrdoljak. Kako je najavljeno, u seriji učestvuju svedoci vremena, istoričari, političari i mnogi ljudi iz političkog, kulturnog i javnog života… (dalje)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here