Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.02.2017.
20:43
Vestionline A

VIDEO: Legendarni seks klub u koji dolaze poznati, otvorio vrata za javnost

Jedan od najekskluzivnijih seks-klubova za bogate i slavne otvorio je svoja vrata javnosti. Međutim, ta avantura košta vrtoglavih 1.500 funti što je cena za jednu noć.

pixabay.com
Klub obavijen velom tajne rešio da deo repertoara prikaže javnosti

Klub se nalazi u Los Anđelesu, tu se članovi seks kluba “Snctm” nalaze i sklapaju krvnu zakletvu kako bi se pridružili ostalima - plaćaju čak 60.000 funti na godinu za neograničen pristup specijalnim sobama gde imaju privilegije u orgijama.


Muškarcima se za noć naplaćuje nešto manja cena, odnosno 1.200 funti, ako sa sobom dovedu partnerku, a žene ulaze besplatno, s tim da se prvo proveravaju.

Novinarka "Njujork Posta" Heder Hausvirt dobila je mogućnost da zaviri iza zatvorenih vrata i učestvuje na jednoj zabavi.

Telefon je kaže, kao i ostali, morala da ostavi na ulaznim vratima, a potom je ušla u sobe kojima se šepure modeli i glumice opasane kožom s maskama na licima.

Novinarka Njujork Posta bila je jedna od 99 gostiju koji su gledali dve “predstave” - seks u troje i seksi šou sa gutačima vatre.

- Oko nas su bile uglavnom žene, modeli, mlade profesionalke, glumice i asistentkinje u izazovnom donjem vešu i pokupile su pažnju starijih muškaraca u odelima. Jedna devojka u ranim dvadesetim puzila je po podu odevena u crvenu kožu, a na licu je imala masku svinjske glave i ušiju. Druge lepe devojke imale su na dekolteu svjetlucave nalepnice i bedževe na kojima je pisalo 'Pojedi me' ili 'Dodirni me'. Muškarac koji je sam sebe zvao 'Banimen' i nosio crnu kožnu masku i uši zeca demonstrirao je prisutnima različite japanske tehnike vezivanja na uzbuđenim ženama koje su sedile na zlatnim stolicama - opisala je Hausvirtova situaciju i dodala kako gosti mogu slobodno da razgovaraju, flertuju ili da rade nešto više, ako požele.

- U jednom trenutku udelila sam kompliment prsatoj plavuši koja je nosila crne satenske gaćice i nije imala cipele. 'Jesu li prave?', upitala sam je diveći se njenim grudima, a onda je odgovorila kako su iz Francuske. Kasnije te večeri gledala sam je kako oralno zadovoljava mladu plavušu sa veštačkim trepavicama na srebrnom kauču. Kada je završila upitala sam je dolazi li tamo često, a ona je odgovorila: ‘Bila sam par puta. Ja sam lezbijka... ovo je što se mene tiče sjajno’,rekla mi je i onda dodala kako je muškarci redovito nagovaraju da ima odnose sa njihovim ženama - rekla je ona.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online