Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.01.2017.
22:26
Tanjug, Vestionline A

Evo koga je iz Bosne Melanija Tramp stvarno pozvala na bal

Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike obuće Bema iz Banjaluke dobio je u utorak pozivnicu Melanije Tramp, buduće prve dame SAD za humanitarni bal koji će se održati 19. januara, dan pre inauguracije njenog supruga Donalda Trampa.

Reuters
Melanija Tramp nije zaboravila ko joj je poslao cipele

Umičević kaže da uprkos tome što je njegov potez kada je Melaniji Tramp poslao dva para cipela iz svoje fabrike propraćen na svetskom nivou, nije bio siguran da li će na kraju pozivnicu i dobiti, prenose Nezavisne novine.

- Bio sam optimističan, ali čitav svet se gura na te prijeme i balove. Poziv me obradovao, kao i to da me gospođa Melanija nije zaboravila - kaže Umičević.

Još veća čast je, ističe on, činjenica da će svega dvadesetak ljudi s ovih prostora biti na balu.

Umičević je poziv dobio relativno kasno, a za to je, kako kaže, kriva organizacija na koju se Melanija naljutila kada je videla spiskove.

- Ja sam sinoć dobio poziv od te organizacije. Rekli su mi da je Melanija došla i pitala šta je sa Marinkom. Oni su joj rekli da su zaboravili, nakon čega se izgalamila na njih - priča Umičević.

U ovom trenutku najveći problem predstavlja viza, ali i avionske karte za Vašington.

- Ako uspem dobiti vizu, onda idem i odlično, ali ako ne uspem pokušaću nekad da odem van ovih prijema, protokola i svega. Ova sadašnja administracija je iz Demokratske stranke tako da može i to da bude faktor, ipak sam podržavao suprotnog kandidata. Ne mora da znači, ali može - kaže on.

Umičević kaže da će porazgovarati sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske, da vidi da li će on ići.

- Popričaću sa predsednikom da vidim je li on dobio vizu i hoće li ići, pa ako bude išao možda bih mogao i s njim - govori on.

Da li je Melanija prošetala "Bemine" cipelice do ovog trenutka Umičević kaže da ne zna, ali da je važno da je poruka koju je poslao obišla svet.

- Poruka je važna, a to je da očekujemo novu Ameriku, dosta je ognja i mača i svetskog policajca. Narodi od Južne Amerike, preko Bliskog istoka, pa do nas Srba očekuju da im sada bude bolje. Na kraju, ako nam neće pomoći - neka nas ostave na miru da živimo, radimo i borimo se, te da ne potpaljuju stalno vatru - poručio je Umičević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online