Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 18.11.2016.
22:30
Vestionline, Zanimljivosti dana A

Društvena igra "Iluminati" predviđa atentat na Donalda Trampa

Samo jedna društvena igra na svetu zaokuplja pažnju teoretičare zavera i onih koji se protive Iluminatima, društvena kartaška igra "Iluminati". Sada kada je Donald Tramp izabran za predsedika SAD-a, u centar pažnje dolazi Iluminat karta sa likom koja neodoljivo podseća na Donalda Trampa te koja "previđa ubistvo" predesednika SAD-a Trampa?!...

commons.wikimedia.org/Miserlou
Društvena igra sa kartama Ilumintati

Društvena igra "Iluminati: Igra zavere" Stiva Džeksona iz prve verzija igre iz 1995. godine daje nam ''proročanstvo'' da će Donald Tramp biti ubijen i pre nego što stupi na vlast u januaru 2017.godine. 

Mnogi teoretičari zavere veruju da karta pod nazivom "Dosta je dosta" (engl. Enough is Enough) , prikazuje sliku sličnu ljutom Trampu, iz 2011. godine.

Karta sa "likom Trampa" glasi: "U svakom trenutku, na bilo kom mestu, naši snajperi mogu da te obore... prijatan dan."

Mnogi su ovu kartu videli kao direktno aludiranje na atentat osobe na karti -Trampa. Navodni pokušaj atentata na budućeg predsednika SAD-a, Trampa je već propao.

Podsećamo vas da je amerikanac Majkll Sendfrd, 20, je optužen za pokušaj otimanja oružja jednog policajca kako bi pucao na Trampa na predizbornom skupu u Las Vegasu.

Kartaška igra već predviđala globalne događaje

Tvrdi se da je sablasna kartaška igra ranije predvidela terorističke napade 11. septembra 2001. godine, smrt princeze Dajane kao i izlivanje nafte 2010. godine.

Sve ovo izgleda prilično neuverljivo, dok ne uzmemo u obzir ''predviđanja'' koje ove karte su do sad pogodile i koje su se desile:

Karta "Teroristički napad" neverovatno liči stvarnom napadu na kule bilzankinje 11 septembra u Njujorku 2000 godine. U tom napadu su dva aviona udarila u Kule bliznakinje. Karta prikazuje vatru koja se širi kroz jednu od dve zgrade, uz sugestiju da će se srušiti.

Druga karta izgleda da predviđa smrt princeze Dajane, dve godine pre tragedije. Karta ima umetničku interpretaciju princeze sa tijarom okruženu kamerama medija.

Pomalo čudan opis ispod slike kaže da je ona "imuna na napade protivničkih mirnih i liberalnih grupa... osim na medije."

Iako nema direktnog spominjanja njene smrti, izgleda kao da aludira na tvrdnje da je francuska štampa jurila njeno vozilo što je dovelo do njene prerane smrti.

Još jedno zastrašujuće predviđanje je izgleda predvidelo izlivanje nafte 2010. godine. Karta pod nazivom" Izlivanje nafte" prikazuje pticu prekrivenu naftom, što je neobično slično slikama divljih životinja iz vremena ekološke katastrofe.

Teoretičari zavere veruju da je igra pokrenuta od strane pravog tajnog društva "Iluminati" Grupa svetske elite koja želi da uspostavi "novi svetski poredak“ i preuzme kontrolu nad celim čovečanstvom

Po nekim tvrdanjama teoretičara zavere, autor igre "Iluminati: Igra zavere" je uspeo da se dokopa planova Iluminata te da je igru iskoristio, kao jedini siguran način, da upozori svet na pravi istinu o onome šta mu se sprema i ko vodi čovečanstvo

Zastrašujuće deluje i činjenica da su navodno autora ove društvene igre Stiva Džeksona, na njegovom radnom mestu posetili agenti tajne službe SAD-a.

Agenti su izvršili raciju, pre nego što je društvena igra"Iluminati" objavljena, ne bi li ga naterali da igru predaju njima to jeste uništi i tako je neobjavi!

POVEZANE VESTI

Petak 18.11.2016. 23:11
Gospodo iz vesti!Dali pre nego to objavite,pročitate tekst koji ćete objaviti
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online