Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.01.2016.
16:16
Vestionline A

Evo koja seksualna otkrića su nas zapanjila 2015.

I tokom cele 2015. godine razbijali smo razne tabue o seksu, raspravljali o dužini penisa i vrstama vagine, služili se malim trikovima da nam bude što bolje u krevetu i čudili se seksualnim bizarnostima. Za sve one koji nisu pazili na času, evo šta obavezno treba da ponovite i u 2016.

pixabay.com
Ako niste zapanjeni, svaka čast!

Čudne stvari su nas mučile

Da ne bude zabune - jednako smo pisali i o vaginama i o penisima, ali smo prethodnu novu godinu “započeli” nimalo lakim pitanjima kao što su može li, ne daj bože, penis da nam se zaglavi tokom odnosa, i to samo zato što nam se jedna gospođa požalila da se to desilo njenom mužu i njoj. Kaže da on bukvalno nije mogao da izvuče penis iz nje, a celu priču potvrdio je i BBC opsežnim tekstom kako i zašto se to desilo.

Probali smo seks i iz knjige

Bilo je tu i još čudnijih priznanja koja su takođe imala svetsku premijeru, a jedna od njih je ona vezana za seks i knjige. Naime, tokom 2015. bilo je i onih koji su se doslovno seksualno edukovali, a onda su to primenjivali u krevetu. Tako je jedan par toliko bio fasciniran štivom da je probao seks scene iz "50 nijansi sive“ i evo šta im se desilo...

Idealna žena za seks je...

Raspravljalo se i tome da li postoji tip žene koja najviše uživa u seksu. Prema istraživanjima koje je sproveo jedan onlajn dejting sajt u Americi, seksualno samopouzdanje kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama. Za to postoje mnogi razlozi, a mi predstavljamo one najzanimljivije. Saznajte zašto su žene od 30 godina naviše osvojile titulu najpoželjnijih u krevetu.

Kad ste već našli pravu ženu, vreme je da saznate šta žene zaista žele u krevetu? Iako svaka osoba ima svoje favorite, ovde možete pogledati koje stvari većina žena priželjkuje i koji to faktori doprinose njihovom zadovoljstvu.

pixabay.com
Ja sam idealna žena za seks

A idealna veličina penisa je...

Jedna od bitnijih stvari da ženu zadovoljite je i dužina penisa. Prošle godine se pojavila analiza koja je obuhvatila više od 15.000 ispitanika i koja je zaključila da je prosečna dužina penisa u erekciji 13,12 santimetara, a 9,16 u opuštenom stanju.

- Ti brojevi treba da uvere muškarce širom sveta da je dužina njihovog polnog organa u granicama normale - rekli su britanski istraživači koji su radili studiju. A upravo ta prosečnost je sasvim dovoljna da tvrdite da imate alatku da do "do kraja" zadovoljite ženu.

Izvadite metar, merimo ga!

A ako vas zanima da li je vaša alatka u ovom proseku, treba da ga izmerite na PRAVI način! Brojni muškarci misle da im je "ponos" previše mali i da nije odgovarajuće veličine upravo zbog toga što nisu merili svoj penis na ispravan način ili su akciju merenja sprovodili iz pogrešnih razloga.

pixabay.com
Spremna za omiljenu pozu

A sad prelazimo na vagine

OK, našli smo idealan penis. Još nam fali vagina.Verovali ili ne, prošle godine smo saznali da se i vagine mogu svrstati po obliku, barem tako misle muškarci koji su svakoj od njih nadenuli i ime. Gola, iskusna ili šumovita: Kakvu vaginu volite?

Vreme je za akciju, ali ne i za 69

E, pošto ste se izmerili i odmerili, sada je vreme za akciju. Za početak, evo šta ne treba da radite, bar dok ne naviknete jedno na drugo. Čuvena poza 69 mnogima na sam pomen izmami osmeh na lice, ali je činjenica da mnogim damama nije uspela da pruži očekivano zadovoljstvo. Evo kakvi su utisci žena o ovoj vratolomiji u krevetu.

Kakav je ženski orgazam?

Pošto ste izabrali pravu pozu, sigurno je da želite da je zadovljite do kraja. Zato vam one otkrivaju: Kako zaista izgleda ženski orgazam? Jako je nezgodno objasniti nekome kako se osećate tokom orgazma. I dok svi mogu da se slože da je u pitanju neverovatan osećaj, pronalaženje reči koje bi ga opisale je potpuno druga priča. Međutim, mi smo pisali o hrabrim devojkama koje su odlučile da probaju upravo to.

A kakav je muški orgazam?

Kako se on oseća dok doživljava orgazam, zanima mnoge dame, ali to je tajna ženama nedokučiva kao što je i njima ženski orgazam. Da bi ženama kako-tako približili taj osećaj, četiri hrabra muškarca su otvorila srca i otkrila tajne muškog vrhunca.

pixabay.com
A za kraj, slušajte kako vaša partnerka uzdiše, pa se po tome upravljajte

A evo koja je poza idealna za vaš penis

Pripadnice lepšeg pola tvrde da im veličina penisa nije bitna, već kako muškarac koristi svoju "alatku". Prilagođavanje poze dužini penisa može učiniti puno za povećanje i njenog i vašeg zadovoljstva... Reci koliki ti je, da ti predložim pozu

Da biste bili sigurni da je seks uspeo, slušajte ženu kako jauče

Seks može dabude potpuno drugačiji samo na osnovu zvukova koje ispuštamo, a ovo su pravi razlozi zašto se žene oglašavaju tokom seksa. Evo zašto žene jauču i stenju tokom seksa i šta vam time poručuju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online