Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 14.02.2014.
13:57
Alo A

Koji predsednik je najbolji frajer?

Trka oko parlamentarnih izbora zahuktava, pa valja odmoriti oči i glavu nečim malo lakšim. Evo neobičnih (političkih) izbora - tražimo predsednik koji je, ne najbolji lider, već najveći frajer! Na kraju teksta očekuje vas anketa.

Prvi čovek Srbije ima mnoge talente!
 

Tomislav Nikolić - uzoran muž

Prvi čovek Srbije ima mnoge talente! Kada se ne bavi predsedničkim aktivnostima, Tomislav Nikolić voli da se proveseli i proputuje. Kada mu dužnosti i prva dama dozvole skokne do rodnog mesta i spremi malo rakije.

Za razliku od ostalih lidera, Toma ima vrlo povučen i uzoran privatan život. Već smo ustanovili da se na pojedinim mestima ponaša primerenije od našeg sledećeg kandidata.

Barak Obama - šarmer

Predsednik Sjedinjenih američkih država sjedinio je mnoge osobine. Pa tako pred govornicom ume da zapeva, a kada treba, i zaplače!

Emotivac: Obama
 

Privatni život mu je vrlo javan, pa smo ga tako videli kako igra žmurke sa decom po Beloj kući, peca, dobacuje sumnjive poglede plavušama po sahranama i uz osmeh predvodi američke vojne snage.

Kim Džong Un - diktator i u krevetu

Gospodin Kim baš i nije predsednik. On je više Veliki vođa, sunce i mesec, vrhovni vladar, njegovo svemogućstvo ili kako ga već narod zove.

Ako volite muškarca kome je cela država dvorište, a u pauzi za ručak preti trećim svetskim ratom, onda je lider Severne Koreje pravi izbor za vas!

Može mu se: Kim Džong Un
 

Dodatni bonus je što ćete verovatno moći da izbegnete većinu porodičnih praznika jer je Kim dobar deo rodbine, da se izrazimo korektno - likvidirao.

Isto se priča i za njegove bivše ljubavi koje čuva u tajnosti dok ponovo misteriozno ne nestanu. Ako ste mislili da je život u izolaciji i konstantnom strahu zanimljiv, čekajte samo da vam Kim dovede Denisa Rodmana. Morate priznati da su živopisni zajedno.

Vladimir Putin - baćuška

Ruski predsednik Vladimir Putin već ima reputaciju razmetljivog maljčika, a ako je verovati svetskim tabloidima, ima i zašto. Šuška se da je njegov brak sa suprugom Ljudmilom propao baš zbog zavođenja mladih žena, a kao i Barak, Vladimir preferira plavuše.

Čovek za sve: Putin
 

Kada ne zavodi i ne organizuje Zimske olimpijske igre, predsednik Rusije pilotira avionima, spasava ždralove, jaše konje, pliva u ledenoj vodi i zavodi red po ogromnim prostranstvima svoje domovine.

Fransoa Oland - kontroverzni ljubavnik

Gde ste vi videli priču o svetskom zavođenju bez Francuza? Tako je i Oland podlegao svetskom trendu i izgleda se upustio u aferu.

Slab na plavuše: Oland sa bivšom
 

Liberalan i nesklon agresiji, ovaj naizgled fini momak deluje kao prosečan zet. Sve dok vas ne uvali u skandal svetskih razmera.

Ako volite pristojne i povučene momke koji se razumeju u vina i pokoju afericu, možda je baš misje Fransoa pravi izbor za vas.

ANKETA
new

POVEZANE VESTI

Subota 15.02.2014. 04:39
Да је Зиа Ул Хак жив за њега бих гласао... Елем, анкета је врхунски одрађена!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online