Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.06.2016.
08:30
Dejan Lučić A

"Kineska osveta" - Zubi zmaja (9): Kina se otela kontroli

Likvidacija jadnog Vilijama Beneta trebalo je da bude zastrašujuća opomena američkoj plutokratiji da se okane planova protiv "žutih".

pixabay.com
Peking (Foto: Ilustracija)

Bio je dvadesetprvi mart 2008. godine. Kiša je sipila dok su članovi tajnog društva, svaki u svom automobilu, iz daljine posmatrali kuću Vilijama i Sintije Benet u gradiću Lensdaunu.
Najzad su se vrata garaže otvorila i pojavio se beli audi osam. Atentatori su pažljivo osmatrali, da vide ko je u vozilu. Bila je samo žena. Audi krenu prema auto-putu.

Pola sata kasnije, Vilijam Benet je izašao da prošeta psa, zlatnog retrivera. Kiša je prestala da pada.

Atentatori se nisu pomerali, posmatrali su ga dvogledom. Između sebe nisu komunicirali mobilnim telefonima, već su davali znake rukom, kao vojnici u napadu.

Prošlo je trideset minuta, šetnja je završena i Benet je ušao u kuću.

Napad kad padne mrak

Potomak samuraja, Taisen Dešimaru rukom dade znak ostalima da ga slede. Krenuli su u obližnji šoping-mol, na doručak. Dok su oni koračali trotoarom, ne baš odvojeno, ali nisu ni delovali da su zajedno, grupa, policijska patrola u linkolnu prođe pored njih.

Dok su doručkovali, Japanac reče:

- Ovo je tipična američka porodica. Supruga je mlađa i još radi, a on šeta kera i nečim se bavi u svom bejzmentu.

Druga dvojica klimnuše glavama kao da su stvarno znali da je bejzment u svakoj američkoj kući ona prostorija u prizemlju, ili suterenu, sa opremom za hobi i vešeraj, obično povezana s garažom.

- A predveče će zajedno u šetnju ili će trčkati sa kerom - dovrši Taisen svoje poznavanje životnih navika pripadnika američke donje srednje klase.

- Tada ih i treba sačekati, po mraku - reče vozač.

- Približićemo im se belim kombijem, izleteti i samleti. No, pre toga moramo da obučemo crne kostime...

Kako je Benet ušao u CIA

Vilijam Benet, oficir u penziji, sa zakašnjenjem se kajao što je učestvovao u sramnom bombardovanju kineske ambasade.
Zašto je to uradio? Jednostavno, otišao je u penziju kao potpukovnik, novca je bilo malo, a otplata za kuću i dažbine su bile velike. Jedan prijatelj mu je, kao slučajno, ponudio da potpiše ugovor o honorarnom poslu za CIA.
Prihvatio je! Nije znao da je izmanipulisan.

Fasciniran Kinom

Vilijem Benet otvori vrata svoje kuće i pas uđe i pope se na svoje mesto, kožnu fotelju. Potpukovnik američke vojske u penziji, koji je jedno vreme radio za CIA, vreme je provodio u pisanju knjige kojoj je odavno odredio naslov: "Kako smo napali Kinu".

Bio je fasciniran kineskom civilizacijom, maštao je o tome da ode u tu zemlju, ali je znao da je to nemoguće. Od strane kineske službe, koja sve prisluškuje, on je obeležen kao krivac za bombardovanje ambasade u Beogradu 1999. godine.

Godinama je sakupljao građu, pogotovo o tome kako je virus komunizma ubačen u tu zemlju.

Otkrio je da je to delo iluminata, a počelo je kad su u Šangaj uputili 5.000 Jevreja iz Bruklina.

Oni su godinama tamo živeli, a finansirali su ih njujorški i londonski bankari.

Ešalon Jevreja

Benet je otkrio da je zadatak tih Jevreja bio da šire dve suprotne ideologije - nacionalizma i komunizma.

Ali, iza toga je bio pravi zadatak - da se tim konfrontiranim ideologijama zavadi najmnogoljudniji narod, da bi se nad njim ponovo uspostavila kontrola, da bi zagospodario bog-kapital!

Paralelno s tim postojao je i plan - a njegovo ostvarenje je bio konačan cilj - da se izazove zavada unutar komunističkog bloka.

Poseta Niksona i Henrija Kisindžera bila je deo tog plana, a njen cilj je bio da izazove raskol između Pekinga i Moskve, da konačno Kinu gurnu protiv Rusije.

Plan o uništavanju Rusije bio je konstanta iluminata, odnosno plutokratije koju su činili Rotšildovi, Rokfelerovi i Morganovi.

Slika pogođene ambasade u Beogradu

Benet je seo za pisaći sto, u radnoj sobi na spratu, ali nije pisao - misli su mu bile zbrkane. Svuda oko njega bili su papiri i knjige o Kini. Ta zemlja je postala njegova mora, i ljubav...
Počeo je da piše. Pisao je satima, ali stalno mu se pred očima vraćala slika kineske ambasade u Beogradu - pogođena raketom koju je on usmerio.

Podmukli plan

Da bi Kina postala protivnik Rusije, morala je da prethodno postane prijatelj Amerike. S tom idejom, dogovoreno je da se za kinesku robu otvori tržište Amerike i njenih vazala.

Ali, nevolja je bila u tome što nije bilo kineske robe koju bi gutalo zapadno tržište.

Iluminati su onda smislili plan: Kina daje jeftinu radnu snagu,

Uzgred, Kini je nesebično data tehnološka i finansijska pomoć! Od tog trenutka počelo je propadanje Amerike.

Sve je dobro krenulo i plan se postepeno ostvarivao i postizao željene efekte, sve dok Kina nije počela da se otima kontroli iluminata.

Zbog toga je rešeno da joj se uputi ozbiljna opomena. To je bio napad na kinesku ambasadu u Jugoslaviji, sedmog maja 1999. godine: "Stanite, morate da slušate iluminate!"

Opomene iluminata

Ali, Kinezi nisu poslušali!

Cunami, izazvan južno od Kine, bio je drugo upozorenje.

"Vi imate nisku obalu, sledeći cunami može vam satrti razvijeni istok. Tamo vam je industrija koju smo vam poklonili! Pazite i dobro razmislite kako se ponašate" - bila je neverbalna poruka gospodara Zapada.

Kinezi opet nisu poslušali. Naprotiv, zapretili su da će napustiti dolar i sa Rusima napraviti valutu sa zlatnom podlogom.

Nevidljivi rat nastavio je da tinja!

Najzad su iluminati smislili surov plan. Smanjenje populacije na planeti Zemlji jer je navodno, već uveliko prenaseljena.

Dejvid Rokfeler je to javno obznanio.

Oni koji su podržali i stvorili komunizam, nacizam, socijalizam, globalizam, sada su otvoreno zagovarali globalni genocid! Niko nije smeo tome da se suprotstavi.

Žuta rasa je trebalo da se svede na "podnošljivih" pet stotina miliona ljudi, da bude desetkovana...

Sutra - "Kineska osveta" - Zubi zmaja (10): Znao da ga čeka osveta

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online