Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.09.2017.
11:00
Vesti A

"Vesti" u Beču: Magično putovanje uz Teslu

M:tel Austria vodi građane Beča na magično putovanje kroz život našeg velikana Nikole Tesle. "VESTI" su oficijalni sponzor "Teslinog vremeplova", koji će se održati 29. i 30.09.2017, od 20.30 do 22 časa, na zgradi Tehničkog univerziteta u Beču, na adresi Karlskirche 13.

Facebook/mtelbih
Multimedijalni projekat o genijalnom naučniku

U čast lika i dela velikog srpskog naučnika Nikole Tesle, kompanija m:tel Austria upriličiće u petak, 29.09.2017. godine, na zgradi Tehničkog univerziteta u Beču multimedijalnu projekciju "Teslin vremeplov". Početak projekcije planiran je u 20.30 časova, a svi građani Beča, kao i oni koji se tog vikenda zateknu u glavnom gradu Austrije, imaće priliku da uživaju u ovom događaju i dan kasnije, u subotu 30. septembra, u istom terminu.

"Teslin vremeplov" je jedinstvena 4D projekcija, koja posetioce na otvorenom prostoru, uz pomoć najsavremenije tehnologije, vodi na putovanje kroz nauku, istoriju, umetnost i na nesvakidašnji način prikazuje život i delo jednog od najvećih umova kojeg je svet ikada imao.

Iza originalnog umetničkog projekta, koji će slikom i zvukom dočarati najvažnije trenutke i otkrića iz života velikog genija, stoji kompanija Telekom Srbija, koja je lider u oblasti telekomunikacija u Srbiji. Ovaj fascinantni audio-vizuelni spektakl ranije je prikazan u nekoliko gradova je u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, gde je okupio nekoliko hiljada posetilaca.

"Teslin vremeplov" osmišljen je na način da velikan sa naših prostora, na do sada neviđen način, vlastitim rečima gledaoce vodi na putovanje kroz svoja naučna dostignuća i izume, koje je nesebično ostavio svetu u nasleđe i bez kojih bi komunikacija kakvu imamo danas bila nezamisliva.

Facebook/mtelbih
 

Inovativni projekat "Teslin vremeplov" proglašen je jednim od pet najboljih u Evropi, u kategoriji "nauka i obrazovanje" na takmičenju "PR Excellence Awards". O značaju ove nagrade govori podatak da se priznanje dodeljuje na pet kontinenata vrhunskim projektima najvećih svetskih kompanija u oblasti komunikacija.

Kompanija m:tel Austria i "VESTI" pozivaju sve zainteresovane da se pridruže magičnom putovanju "Teslinim vremeplovom" u Beču 29. i 30.09.2017. na Karlsplatz-u (zgrada TU), ispred "Karlskirche", u terminu od 20.30 do 22 časa.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online