Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 05.04.2017.
18:27
sputniknews.com, Vestionline A

Rusija o protestima u Srbiji: Važno je ne dozvoliti destabilizaciju zemlje

"Moskva izražava nadu da će svi politički akteri u Srbiji pokazati odgovornost i da neće dozvoliti destabilizaciju situacije u zemlji u svetlu protesta koji su održani prethodnih dana", navodi se u komentaru zvanične predstavnice Ministarstva inostranih poslova Rusije Marije Zaharove, objavljeno na sajtu ruskog ministarstva.

twitter.com/ArisMovsesijan
Demonstracije građana širom Srbije se nastavljaju

- Obratili smo pažnju na proteste koji su održani u jednom broju gradova Srbije, a tokom kojih su preduzeti pokušaji da se dovedu u sumnju rezultati predsedničkih izbora održanih 2. aprila u toj zemlji. Međutim, mnogobrojni posmatrači, među njima stranci, kao i predstavnici međunarodnih struktura, konstatovali su da nisu zabeležena nikakve značajne nepravilnosti, da je procedura glasanja izvedena u skladu sa opšteprihvaćenim normama i da rezultati objektivno odražavaju volju srpskih birača - navodi se u komentaru.

Rusko Ministarstvo inostranih poslova navelo je da "u demokratskoj i prijateljskoj Srbiji postoje sve potrebne mogućnosti za realizaciju građanskih prava, uključujući slobodu govora i okupljanja".

- Važno je da se sva pitanja rešavaju isključivo u okviru zakona. Nadamo se da će svi politički akteri u Srbiji pokazati odgovoran pristup i da neće dozvoliti destabilizaciju situacije u zemlji - navodi se u komentaru zvanične predstavnice ruskog spoljnopolitičkog resora.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.04.2017. 18:53
ODAKLE MIGRANTI NA PROTESTIMA? I migranti u protestu protiv Vučića ...........Pored većeg broja, uglavnom mladih ljudi, na demonstracijama protiv Aleksandra Vučića u Beogradu učestvovala je i grupa migranata. Kamera reportera „Srbin info“ je pred kraj protesta usnimila grupu od desetak migranata koji su došli uspred Skupštine noseći parolu „Vučiću, puko si“.
Sreda 05.04.2017. 19:23
dobro,gde su bili ti studenti 2-ugog aprila?i oni penzioneri isto koji podrzavaju ove mlade gde su bili u nedelju?aha,privi glasali za belog,vucicevu podmetacinu...da je bio jedan zajednicki kandidat opozicije danas bi vucici shiptarici bio u co-rku e sad jedite gloginje narednih 5 godina...a eurupa cuti na to da je jedan te isti covek(ovaj je gov-no) prvi ministar i josh predsednik-tako nesto nema u njihovu eurupsku smrdljivu zajednicu....a mozda su ovi mladi onih 50%koji nisu izasli na glasanje...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online