Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.03.2017.
22:48
Ancient code A

Svemirski brod oboren iznad Zemlje: Misterija Crnog viteza konačno rešena!

Pojavio se novi video koji navodno pokazuje da je oboren satelit "Crni vitez" - za koji se kaže da je vanzemaljski špijunski satelit u orbiti oko Zemlje.

youtube.com/MLordandGod
Crni vitez oboren u tajnoj akciji

Iako ga neki jednostavno smatraju svemirskim otpadom, postoje mnogi ljudi koji se ne slažu sa tim i veruju da je objekat, poznat kao satelit Crni vitez, vanzemaljski satelit koji je postavljen u orbitu oko naše planete pre nekih 13.000 godina.

Od 1950-ih godina je ovaj zagonetni objekat izazivao veliko interesovanje medija širom sveta, postajući jedan od svemirskih objekata koji se nalaze oko naše planete o kojima se najviše govorilo.

Kada je prvi put otkriven, to je izazvalo mnogo buke u vestima. SAD i Sovjetski Savez su pokazali poseban interes za ovaj "neidentifikovani svemirski objekat".

Otkako je otkriven, ovaj satelit je zainteresovao zemlje kao što je Švedska i entuzijaste širom sveta. Jedan od njih je Ham Radio operater koji je navodno dekodirao niz signala dobijenih iz NLO satelita i protumačio ih kao zvezdanu mapu centriranu na Epsilon Bootes zvezdani sistem i da je Crni vitez potekao iz tog sistema pre 13.000 godina.

Interes za Crnog viteza je stekao veću popularnost kada su Sent Lui Dispeč i San Francisko Egzaminer objavili članak o "satelitu" 2. maja 1954. godine. Tajm Magazin je takođe pisao o njemu u članku sedmog marta 1960. godine. 


Kako navodi Tajm magazin: "Pre tri nedelje, naslovi su najavili da je SAD detektovala misteriozni ‚ "tamni" satelit koji lebdi iznad na regularnoj orbiti. To je prouzrokovalo nervozne hipoteze da bi to mogao biti satelit za nadgledanje koji su lansirali Rusi, što je dovelo do nelagodnog osećaja da SAD ne zna šta im se dešava nad glavom. Ali je prošle nedelje Ministarstvo odbrane ponosno najavilo da je satelit identifikovan. U pitanju je bio deo svemirske ruševine koja pripada zalutalom satelitu Air Force Egzaminer."


Osim toga, časopis Evijejšn Vik i Spejs Tehnolodži su objavili priču koja je razljutila Pentagon, koji je pokušavao da zataji tu informaciju. Kratak članak navodi:

"Strah Pentagona zbog posmatranja dva prethodno neposmatrana satelita koji orbitiraju oko Zemlje je nestao identifikovanjem tih satelita kao prirodnih, a ne veštačkih. Doktor Linkoln LaPaz, stručnjak za vanzemaljska tela sa Univerziteta u Nju Meksiku je predvodio ovaj projekat. Jedan satelit orbitira na razdaljini od oko 600 km dok je druga putanja udaljena 900 km od Zemlje. Pentagon je automatski pomislio da su Rusi pobedili SAD u istraživanjima svemira."

Zanimljivo, Džeri Ros, jedan od najiskusnijih astronauta NASA, otkrio je u intervjuu sa novinarom Džejmsom Obregom da on veruje da je to zapravo termalno ćebe čiji gubitak je potvrđen tokom aktivnosti van svemirske letelice.

Međutim, postoje mnogi koji se i dalje ne slažu, a nedavno se pojavio video na internetu koji ima za cilj da dokaže da je satelit Crni vitez stvaran - ili je bio - i da je nedavno "oboren".

Ove radikalne tvrdnje dolaze od Jutjub korisnika "SecureTeam10", koji čvrsto tvrdi da NASA prikriva dokaza o vanzemaljcima.

Snimak na Jutjub kanal ovog korisnika prikazuje goreću belu svetlost koja se polako kreće nebom. Čovek koji stoji iza imena "SecureTeam10" tvrdi da je objekat koji se vidi kako gori u stvari satelit “Crni vitez”.

"SecureTeam10" objašnjava: "Crni vitez je bio vanzemaljska letelica postavljena u Zemljinu orbiti da nadgleda čovečanstvo. Orbitirao je oko Zemlje tokom perioda od 13.000 godina, dok nije oboren juče."

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online