Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 19.03.2017.
00:23
Vestionline, fakti.org A

Obama, Soroš i Klintonova spremaju obojenu revoluciju protiv Trampa

Na Zapadu i u samim Sjedinjenim Državama neki već počinju da pišu da je u SAD moguća obojena revolucija i da je - radi obaranja Donalda Trampa - priprema "liberalni tim Baraka Obame".

Reuters
Neprijatelji žele da ga kinu sa vlasti: Donald Tramp

Jedan od takvih uzbunjivača je Pamela Geler, predsednica American Freedom Defense Initiative (AFDI).

Ona je u članku "ObamaGate: zločinačka zavera razmera koje su bez presedana“ ukazala da je Obamina "duboka država“ tvrdo naumila da smeni zakonito izabranog šefa države (Trampa).

Geler u tom tekstu citira i ove reči poznatog publiciste Danijela Grinfilda:

- Započeo je Obamin treći mandat... Sada imamo predsednika i antipredsednika. Vladu i vladu u senci. Antipredsednik kontroliše veći ,komad’ vlade SAD preko svoje vlade u senci nego aktuelni predsednik Sjedinjenih Država - piše Geler.

Ona upozorava da je „mehanizam liberalnog prevrata već pokrenut“. I naglašava: „Prvi crni predsednik SAD više nema formalnu vlast, ali zato kontroliše široku mrežu Deep State („duboke države“) koju je postavio za osam godina provedenih u Beloj kući. Te revolucionarne ćelije deluju skriveno, ali sinhronizovano, a cilj im je podrivanje i razaranje državne vlasti“.

Američki istraživač Gari Hindler na istu temu je već napisao:

- Ujutro 9. novembra 2016-te, dan nakon predsedničkih izbora, uplakana i neispavana Hilari Klinton obukla je ljubičastu bluzu i došla na gala-prijem koji je priredio nacista Džordž Soroš u istorijskom art-dekou hotela "NJujorker“. Bil Klinton je, naravno, bio pored nje, a stigao je sa ljubičastom kravatom. Tako je započela nova obojena revolucija DŽordža Soroša. Ovoga puta u samoj Americi. LJubičasta - piše Hindler.

Zašto ljubičasta revolucija

Hindler ide i dalje i postavlja pitanje "zašto baš ljubičasta“, na koje sam i odgovara.

- Demokrate u SAD tradicionalno koriste plavu boju, a republikanci - crvenu. Njihovo mešanje daje - ljubičastu. To je otvorena aspiracija na ujedinjenu Ameriku. Ali, to nije sve. Globalisti za svoju boju takođe biraju ljubičastu. Zbog čega? Verovatno stoga što je ljubičasto tradicionalna boja članova kraljevske porodice - piše Hindler.

Hindler smatra da stvari - što se namera i ambicija zaverenika tiče - stoje ovako:

- Cilj ljubičaste revolucije je torpedovanje svega što Tramp pokušava, plus sabotiranje, bojkot, protesti i haos. Glavni zadatak je - učvršćivanje svih bitnih tekovina globalista iz osam godina Obamine vladavine. Trampovi protivnici su nekoliko dobro organizovanih snaga: Nacionalni komitet Demokratske partije SAD (pristalice Hilari Klinton), Organizing For Action (Obamine pristalice), finansijer Soroš sa njegovim milijardama i peta kolona koja je posebna klasa unutar vašingtonske birokratske nomenklature. Neki unutar nje su leve orijentacije, ali mrzitelja trampa ima i među republikancima - piše on.

- Upravo je to Vlada SAD u senci. NJen štab je od Bele kuće udaljen samo dve milje. Obama iz tog štaba komanduje svojom armijom revolucionara. NJeno jezgro ima 32.000 boraca nalik komunističkim agitatorima. Organizing For Action ima 250 ofisa na teritoriji SAD, a u toku je intenzivna obuka 25.000 agitatora - precizira Hindler.   

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.03.2017. 20:32
Nadam se da će time obojiti svoju a ne tudju decu.K,rv nek padne na kr,vnika.
Utorak 28.03.2017. 00:08
Vidjecmo ko ce biti srusen..... uskoro !
Utorak 28.03.2017. 00:08
Vidjecmo ko ce biti srusen..... uskoro !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online