Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.03.2017.
00:22
Vestionline, Blic.rs A

Prljav veš porodice Bajden: Afere, prostitutke i Kosovo!

Nešto više od mesec dana prošlo je od kako je Džozef Bajden napustio Belu kuću i povukao se političke scene. Njegova porodica ipak je glavna tema američkih tabloida i to zbog javnog iznošenja prljavog veša. Ko je koga prevario, ko je s kim imao aferu i ko je trošio novac na prostitutke i dijamante?

twitter.com/NikitaTHarkin
Porodica Bajden

Ko krije dijamant?

Kejtlin Bajden tvrdi da je njen otuđeni suprug Hanter potrošio "hiljade stotina dolara iz zajedničkog budžeta, trošeći ga ekstravagantno na svoje potrebe". Kejtlin, koja se razvodi od Hantera, čak tvrdi da su te potrebe podrazumevale "drogu, prostitutke, striptizete i poklone za žene sa kojima je imao seksualne odnose".

- Gospođa Bajden saznala je 17. feruara 2017. godine, da je gospodin Bajden ima u svom vlasništu veliki dijamant koji prema dostupnim procenama vredi 80.000 dolara. Kada mu je, preko savetnika, tražila da se dijamant stavi u zajednički trezor kome pristup imaju oboje, gospodin Bajden, takođe preko savetnika, odbio je takvu mogućnost - navodi se u pismu advokata uskoro bivše gospođe Bajden.

Kejtlin je tražila da se Hanteru zamrzne imovina i da mu se finasijska sredstva ograniče na maksimalno 5.000 dolara mesečno koliko bi mogao da podigne, dok bi ona imala pravo na četiri puta više - 20.000 dolara mesečno.

Usledile su optužbe da je Hanter bio neveran u braku, za šta je on tražio da Kejtlin obezbedi dokaze u vidu i-mejla, poruka, računa kreditnih kartica ili pisama da je imao romantičnu ili seksualnu vezu sa bilo kojom ženom tokom braka.

Mediji tvrde da jeste. Kejtlin je zahtev za razvod braka zvanično podnela početkom decembra prošle godine, mada nije sasvim jasno kada se par rastao. Nekoliko tabloida objavilo je da su Hanter i Kejtlin, koji imaju tri ćerke uzrasta od 16 do 23 godine, rastali u oktobru 2015. godine, odnosno nekoliko meseci nakon smrti brata, ali da je malo ko to znao.

Hater je odgovorio kontraoptužbama - sada on tvrdi da je Kejtlin varala njega, a njegovi advokati krive nju za razvod.

Ljubav sa udovicom rođenog brata

Nekoliko dana nakon što je su u medijima odjeknuli detalji razvoda, objavljeno je da je Hanter u vezi sa udovicom svog rođenog brata Boa koji je umro u maju 2015. godine nakon kraće i teške bolesti. Tu nije kraj skandalima. Hejli i Hanter u vezi su više od godinu dana, tvrde mediji u SAD, ukoliko je to tačno, to bi značilo da je sa ženom svog pokojnog brata bio u vezi dok je bio u braku.

Možda bi se moglo očekivati da ova veza unese razdor u porodicu Bajden, ali to nije slučaj. Patrijarh porodice, Džozef, i njegova druga supruga Džil javno su podržali Hanterovu vezu sa suprugom njegovog pokojnog brata.

- Zaista smo presrećni zbog Hejli i Hantera, koji su nakon ogromne tuge spojili svoje živote. Imaju moju potpunu podršku i supruga Džil i ja smo zaista srećni zbog njih - navodi se u saopštenju Džoa Bajdena.

Kejtlin, inače bliska prijateljica Mišel Obame, nije se javno oglašavala na temu ove veze. Hanter, koji ima tri kćerke s bivšom suprugom, u izjavi za "Njujork post" rekao je da je presrećan sa Hejli, prenosi "Blic".

- Hejli i ja smo presrećni, jer smo našli ljubav i međusobnu podršku u zaista teškom periodu u našim životima. Naša ljubav je bila očigledna ljudima iz najužeg okruženja, kojima je i najviše stalo do nas. Srećni smo jer imamo podršku porodice i prijatelja - rekao je Hanter.

Zajednički odlazak na Kosovo

Novi ljubavni par u porodici Bajden u avgustu 2016. godine obreo se na Balkanu. Bajdenovi su porodično došli na Kosovo na otvaranje autoputa koji nosi ime starijeg brata Bajden. Bo je kao volonter, nakon NATO agresije na Srbiju, 2001. godine otišao na Kosovo, gde je vodio radionice za tamošnje sudije i javne tužioce.

Hanter i Hejli zajedno su putovali na Kosovo u avgustu prošle godine sa njeno dvoje dece (od kojih jedno nosi ime po stricu, Hanter), a "Dejli mejl" piše da su "tokom celog puta bili jako bliski" i "da se to vidi na fotografijama". Nije poznato da li su već tada bili u vezi.

Vojska i kokain

Krajem 2014. godine, Hanter je otpušten iz rezervnog sastava američke mornarice i to nakon što je testiranjem utvrđeno da je pozitivan na kokain. "Bila mi je životna čast da služim u američkoj mornarici i duboko žalim i neprijatno mi je što su moje akcije dovele do otpuštanja", naveo je Hanter u saopštenju, dok se njegov otac nije oglašavao tim povodom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online