Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 18.02.2017.
16:48
Tanjug, Vestionline A

Tramp nabrojao sve neprijatelje Amerikanaca: Evo ko je na spisku!

Predsednik SAD ponovo je napao medije, nazivajući ih neprijateljima američkog naroda, prenosi AFP.

Reuters
Donald Tramp: Mediji su krivi za sve

Tramp je iz svoje vikendice u Mar-a-Lagu u Kaliforniji u kojoj provodi treći vikend objavio tvit u kome navodi da mediji kao što su "Njujork tajms", "NBC","ABC","CBS" i "CNN" nisu njegovi, već neprijatelji Amerikanaca.

Ubrzo posle objave, tvit je obrisan, ali je potom osvanuo novi, na kojem je napao još više medijskih kuća. 

Tramp je i tokom kampanje optuživao medije da su pristrasni. Pored toga što je naveo da mediji uglavnom preuveličavaju njegove neuspehe, optužio je novinare da ne pokazuju dovoljno poštovanja prema njegovim uspesima. 

Tramp je na konferenciji za štampu održanoj u četvrtak optužio medije da su krivi za neuspehe njegove administracije. 

Za četiri nedelje na vlasti, Trampa je zadesila ostavka savetnika za nacionalnu bezbednost, povlačenje kandidata za kabinet, propast politike o imigraciji i talas procurelih informacija. 

Konzervativni analitičar S. E. Kaps ironično je objavio na Tviteru, uz heštag "TrampovaAmerika" da obožava onaj deo prvog amandmana američkog Ustava (kojim se garantuje sloboda govora) koji medije naziva neprijateljima američkog naroda. 

Ben Rouds, glavni savetnik bivšeg predsednika SAD Baraka Obame, ocenio je Trampove komentare kao "poklon autoritarcima širom sveta". 

Raš Limberg, jedan od reportera, bio je oduševljen konferenicjom, pa je na Tviteru javno podelio svoje mišljenje, da je konferencija za novinare održana u četvrtak bila "iskrena". 

Tramp je odgovorio, rekavši da mnogi tako misle, međutim da "lažne vesti" propagiraju drugačiju priču.

POVEZANE VESTI

Subota 18.02.2017. 20:37
.......samoje zboravio i na ostaliu deo sveta o koji su se ovi crni mediji ogrešili svojom la,žnom propaganfom.U jednomje Tramp u pravu:oni si zaista najveći neprijatelji američkog narodajer su svojim morbidnim la,žima,prevrtljivošću i perveznošću doprineli da je američki čovek danas naj,omra,ženiji čovek na zemaljskoj kugli.Dali su amrikanci toga svesni,mislim na običnog američkog čoveka o kome isti vode račina mnogo manje od stoča na kom prostiru svoje la,ži.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online