Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 16.02.2017.
08:08
Vestionline, Sputniknews.com A

Evo kako su ruske šaljivdžije namagarčile američke senatore

Šaljivdžije iz Rusije Vladimir Kuznjecov, poznatiji kao Vovan, i Aleksej Stoljakov, poznatiji kao Leksus, ispričali su RT kako su "prešli" američke senatore Džona Mekejna, Lindsija Grema i lidera republikanaca u Kongresu Miča Makonela. Glavna tema su bile antiruske sankcije koje su SAD uvele Rusiji 2014. godine.

Reuters
Američki senator Džon Mekejn

- Namagarčili smo Mekejna, Lindsija Grema i lidera republikanaca u Kongresu Miča Makonela na temu antiruskih sankcija, ali detalje za sada ne možemo da saopštitmo - izjavio je Vovan.

- Naravno, priča im neće biti baš tako smešna kao što je bila ona sa damom sa Limpopa, koja je Maksin Voters. Sada će biti više informacija o tome šta će Kongres da radi sa antiruskim sankcijama - objasnio je mladić.

Pod damom sa Limpopa Vovan je mislio na priču koja se desila 13. februara. Tada je sa svojim kolegom Leksusom namagarčio članicu Palate predstavnika SAD iz Kalifornije Maksin Voters. U toj šali koja je objavljena na Jutjubu govori se o sankcijama, a njih dvojica su se Votersovoj predstavili kao ukrajinski premijer Vladimir Grojsman.

Kako bi izazvali američku političarku da otvoreno govori o Moskvi, šaljivdžije su joj rekle o ulasku ruskih snaga u Lavov i Donjeck. Osim toga, Vovan i Leksus su ispričali kako ruski hakeri mogu da ometaju izbore u Limpopu, da obore predsednika Barmaleja i da postave "marionetu Kremlja" i "uzurpatora" Ajbolita.

Prema mišljenju "ukrajinskog premijera", iza tih akcija stoje "savetnici ruskog predsednika Vladimira Putina Vovan i Leksus".

- Ako ništa, SAD će biti na vašoj strani, momci. I to je nova invazija u ta područja. Ne znam koliko ljudi imamo tamo iz naših obaveštajnih resora, ali nam treba više informacija o tome. Kad budem razgovarala sa njima, moraću da izađem sa konkretnom izjavom - odgovorila im je Votersova. Političarka je uverila "Grojsmana" da sankcije Rusiji neće biti ukinute.

Šaljivdžije se nisu zaustavile na tome, pa su kongresmenki ispričali da Rusija "napada" Gabon. Vovan i Leksus su se dotakli i optužbe SAD na račun RT. Američka obaveštajna služba smatra da je televizija instrument ruske državne propagande.

- Znate šta se desilo sa našim predsednikom? On se nalazio u svojoj kancelariji i gledao je televizor. I njegov kanal se sam od sebe prebacio na RT. I tamo je bio Putinov intervju. Ne znam kako, ali oni su dobili pristup televiziji - požalio se "Grojsman".

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov, komentarišući šalu na račun Votersove, primetio je da Moskva visoko ceni to što za sada niko nije optužio Kremlj za mešanje u unutrašnje poslove Limpopa, što prema njegovim rečima "svedoči o nekom prosvećenju".

On je dodao i da Kremlj nema nikakve veze sa ovim šalama.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.02.2017. 20:47
Ха...ха...ха....браво Руси! Само товарите те будале и даље....јер за боље и нису..!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online