Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 11.02.2017.
10:58
sputniknews.com, Vestionline A

Delimično dokazano: Postoji kompromitujući dosije protiv Trampa

Televizija CNN je saopštila, pozivajući se na mnogobrojne neimenovane izvore u policiji i obaveštajnim službama, da su specijalne službe SAD delimično potvrdile sadržaj skandaloznog izveštaja o predsedniku SAD Donaldu Trampu. Bela kuća je ove navode ponovo odbacila.

Reuters
Donald Tramp se opet našao na meti CNN-a

Prema podacima američke televizije, ne radi se o potvrdama optužbi na Trampov račun, već o razgovorima ruskih građana presretnutim od strane specijalnih službi SAD, koji navodno potvrđuju postojanje nekoliko sastanaka koji su u izveštaju.

Prema tvrdnjama CNN-a, američka obaveštajna služba je uspela da dokaže da su Rusi koji su pomenuti u izveštaju zaista razgovarali međusobno, ali nisu uspeli da dokažu da li su razgovarali o Trampu.

Pritom, neimenovani Rusi su navodno "učestvovali u prikupljanju informacija štetnih za Hilari Klinton, a koje idu u korist Donaldu Trampu", tvrde izvori.

Po njihovim rečima, američke obaveštajne službe nisu došle do zaključka da li Rusija ima kompromitujuće informacije o Trampu, kako se tvrdi u izveštaju.

CNN ne navodi imena izvora i učesnika izveštaja, niti bilo kakve dokaze tih informacija.

Portparol predsednika SAD-a Šon Spajser je ponovo kategorički negirao optužbe na Trampov račun.

Predstavnici FBI, Ministarstva pravde SAD, CIA i Kancelarije direktora Nacionalne obaveštajne službe odbili su da komentarišu navode američke televizije.

Portal "Bazfid" ranije je objavio anonimni dokument u kojem se navodi da neki "ruski agenti" navodno imaju kompromitujući materijal o Trampu.

Istovremeno je precizirano da je izveštaj sastavio "čovek koji se predstavio kao bivši agent britanske obaveštajne službe".    

POVEZANE VESTI

Subota 18.02.2017. 19:16
Ne daju se Soros & NeoCon Fa-sisti lako ... ali ni Tramp nije od juce. Ovo je interesantnije i uzbudljivije od najboljih Holivudskih filmova. Sta rade policajci? Dal' ce Dzordz tj Tramp uspeti da se izbori sa sto hiljada policajaca grada Chikaga? Gledajuci Radovana III nisam uspeo da saznam ali cu mozda uspeti uskoro da saznam ... ko zna. Mozda cu sad biti bolje srece ... ili nesrece.
Subota 11.02.2017. 20:46
Tramp kao ruska "slamka "spasa" za posrnulu Rusiju !!! Prosto je dirljivo koliko Rusi (kao i oni koji se vise osecaju kao Rusi nego kao Srbi) obozavaju novoizabranog predsednika SAD-a . NARAVNO da ce Tramp pomoci ruskoj pseudoeliti i tajkunima da ostanu na vlasti ALI nemastina , javasluk , lopovluk , nepotizam , despotizam , apsolutizam , otimacina ... kao i radikalno smanjenje korupcije , vladavina prava etc . - ostaju i tu NEMA SANSE Trampove pomoci !!! Zapocela zlatna era Amerike i Trampa ! VELICINA TRAMP meri se visprenoscu , mudaroscu , ostroumanoscu , snalazljivoscu .... Sugavi i olinjali kremaljski luftiguz nije ni svestan (a kad je i bio) sta ga ocekuje sa Trampom - buducim PRVIM covekom PRVE , najjace i najvece sile , nacije i drzave sveta - Amerike ... kako vojno tako ekonomski (a tehnoloski da ne pricamo) !!! ... Naspram ruske bede , jada , siromastva , nemastine .... NADA se inkubator ZLA da ce se na brzinu OTARASITI sankcija , inflacije , galopirajuce rublje , odliva stranog kapitala , zaostalog bankarskog sistema , zaostale tehnologije , nekonkurentne ekonomije , niske investicione privlacnosti , preskupog ratnog budzeta , lose poslovne klime , urnisanog budzeta , trece recesije .... ocajanja , beznadja , korupcije , javasluka .... !!! Taj izolovani i usamljeni ulicni spletkaros na seoskom nivou pokazao je svoju "velicinu" (da je neka velicina nikada tako nesto pominjao ne bi , pa cak i da je istina) tako sto je polaskao sam sebe - pohvalivsi se da je imao udela u izboru TRAMPA ... Tramp ne trpi konkurenciju (a to ce najbolnije osetiti na svojoj kozi klosar putin) !!! Ulizivao se taj podrepas i udjiguz Trampu i ranije , prosipajuci se providnim komplimentima i izlivima pompeznih hvalospeva !!! Tramp je od malih nogu vaspitan da u svemu MORA biti Number One (samo PRVI) - bio , jeste i bice (uvek i u svetu) samo Number One !!! Zivela Amerika ovozemaljski Eldorado - zemlja meda i mleka , zemlja srecnog zivota , zemlja "pticijeg mleka" , zemlja izobilja .... na celu sa brojem jedan u svetu - Trampom !!! ... "Make America Great Again"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online