Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 21.01.2017.
16:22
Vestionline A

VIDEO: Evo kako je Tramp reagovao na rusku zastavu

U moru američkih zastava na ceremoniji inauguracije američkog predsednika, našla se i jedna ruska.

youtube.com/CNN
Ovacije prisutnih na Trampov pozdrav zastavi Rusije nisu izostale

I dok se svi pitaju kakav će biti odnos novog predsednika SAD Donalda Trampa prema Vladimiru Putinu i Rusiji, i hoće li biti promene američke spoljne politike, možda je ovo znak koji pokazuje smer u kojem će ovi odnosi da se razvijaju.

Pogledajte reakciju Trampa na prizor zastave Rusije, koja se vijorila pored desetina američkih, na inauguracionoj paradi u Vašingtonu. 

Tramp ne samo da je nije ignorisao, nego je zastao, okrenuo se ka ljudima koji su je razvili i mahnuo im.

POVEZANE VESTI

Subota 21.01.2017. 19:59
"Make America Great Again"
Nedelja 22.01.2017. 07:40
Tramp kao ruska "slamka "spasa" za posrnulu Rusiju !!! Prosto je dirljivo koliko Rusi (kao i oni koji se vise osecaju kao Rusi nego kao Srbi) obozavaju novoizabranog predsednika SAD-a . NARAVNO da ce Tramp pomoci ruskoj pseudoeliti i tajkunima da ostanu na vlasti ALI nemastina , javasluk , lopovluk , nepotizam , despotizam , apsolutizam , otimacina ... kao i radikalno smanjenje korupcije , vladavina prava etc . - ostaju i tu NEMA SANSE Trampove pomoci !!! Zapocela zlatna era Amerike i Trampa ! VELICINA TRAMP meri se visprenoscu , mudaroscu , ostroumanoscu , snalazljivoscu .... Sugavi i olinjali kremaljski luftiguz nije ni svestan (a kad je i bio) sta ga ocekuje sa Trampom - buducim PRVIM covekom PRVE , najjace i najvece sile , nacije i drzave sveta - Amerike ... kako vojno tako ekonomski (a tehnoloski da ne pricamo) !!! ... Naspram ruske bede , jada , siromastva , nemastine .... NADA se inkubator ZLA da ce se na brzinu OTARASITI sankcija , inflacije , galopirajuce rublje , odliva stranog kapitala , zaostalog bankarskog sistema , zaostale tehnologije , nekonkurentne ekonomije , niske investicione privlacnosti , preskupog ratnog budzeta , lose poslovne klime , urnisanog budzeta , trece recesije .... ocajanja , beznadja , korupcije , javasluka .... !!! Taj izolovani i usamljeni ulicni spletkaros pokazao je svoju "velicinu" (da je neka velicina nikada tako nesto pominjao ne bi , pa cak i da je istina) tako sto je polaskao sam sebe - pohvalivsi se da je imao udela u izboru TRAMPA ... Tramp ne trpi konkurenciju (a to ce najbolnije osetiti na svojoj kozi klosar Putin) !!! Ulizivao se taj udjiguz Trampu i ranije , prosipajuci se providnim komplimentima i izlivima pompeznih hvalospeva !!! Tramp je od malih nogu vaspitan da u svemu MORA biti Number One (samo PRVI) - bio , jeste i bice (uvek i u svetu) samo Number One !!! Zivela Amerika ovozemaljski Eldorado - zemlja meda i mleka , zemlja srecnog zivota , zemlja "pticijeg mleka" , zemlja izobilja .... na celu sa brojem jedan u svetu - Trampom !!! ... "Make America Great Again"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online