Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 18.01.2017.
09:20
Vestionline, Tanjug A

Tramp besan pred ulazak u Belu kuću: Namešteno kao i pre

Novi predsednik SAD Donald Tramp ljut zbog ankete ABC i "Vašington" posta koja pokazuje da ulazi u Belu kuću kao najnepopularniji predsednik poslednjih 40 godina.

Reuters
Smatra da nije najnepopularniji predssednik: Donald Tramp

On je ocenio da je anketa nameštena.

"Isti ljudi koji su vodili telefonske izborne ankete i koji su pogrešili, sada sprovode istraživanja popularnosti. Nameštena su kao i pre", napisao je on na svom Tviter nalogu.

Prema toj anketi, 40 odsto Amerikanaca podržava način na koji je Tramp izveo tranziciju, što je polovina u odnosu na podršku koju je imao odlazeći predsednik Barak Obama pre nego što je stupio na dužnost. 


Džordža Buša podržavalo je 72 odsto građana, Bila Klintona 81 odsto. 

Sličan broj građana, oko 40 odsto, odobrava veći deo Trampovog izbora za kabinet, što je za oko 20 odsto manje u odnosu na njegova četiri prethodnika. 

Takođe, samo 40 odsto vidi Trampa kao povoljnog predsednika, što je 21 odsto manje od Obame i ujedno najmanja popularnost od 1977. godine.

POVEZANE VESTI

Petak 20.01.2017. 22:11
Samo dok udje u belu kucu a onda se dobro drzite.Ja bi ih sve kaznio sve do jednog sta bre oni zamisljaju da se mogu zezati i nekog ismejavati i vredjati kako mu je volja ! najvise sam razocaran sa strane moga omiljenog glumca Roberta De Niro koji je u svojim kasnim godinama ucestvovao u kampanji protiv Trampa.Neverovatno i ta muzicka struka i ona se debelo u politiku mesa a onda kad njihov kandidat izgubi onda svi glave dole i pocnu sa nekim anketama kako bi na bilo koji nacin pokusali da Trampu naude i zasole zivot koliko je god to moguce.Trampa ce voleti ceo svet i njemu ce te vi praviti spomenike bas vi koji ste pljuvali po njemu!!!Ps:Jos samo dva dana a onda otvaramo sampanjce !
Petak 20.01.2017. 22:11
Pravu stvar je uradio gospodin Donald Tramp novoizabrani predsednik zaposlivsi ljude koji su mu verni ljude koji nisu ratno nastrojeni i familijarni kao i biznismeni, takim aktom je izbegao dalje vodjenje prisilne politike koja vodi Ameriku u propast.Promene su neminovne i to je Tramp uvideo zato se mora poceti iz korena a kako ces ako nemas sve svoje oko sebe to je neminovno inace sve je uzaludno jel sve te cak i odlazece institucije su povezani jedno sa drugima ko creva i uvek ostavljaju svoje tragove tome je sad kraj.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online