Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.01.2017.
18:01
N. Jokić - Vesti A

DNK odao i Pink pantere

Posle tri meseca potrage, francuska policija uhapsila je 16 osumnjičenih, od kojih najstariji ima 72 godine, zbog sumnje da su umešani u pljačku američke rijaliti zvezde Kim Kardašijan (36) u Parizu u oktobru prošle godine. Banditi su bili prerušeni u policajce, iz hotelske sobe Kim Kardašijan su odneli nakit vredan devet miliona evra!

Tanjug/AP
Francuska policija uhapsila osumnjičene za pljačku Kim Kardašijan

Policija je ušla u trag bandi zahvaljujući genetskoj analizi nađenih tragova koje su uporedili sa podacima u svojim arhivama. Na taj način su identifikovali jednog od pljačkaša, "poznatog policiji kao gangstera visokog kalibra".

Tog osumnjičenog su nadzirali, a on ih je doveo do ostatka bande i svi su uhapšeni u koordiniranoj akciji izvedenoj u različitim delovima Francuske.

Kim Kardašijan došla je u Pariz 29. septembra prošle godine da bi prisustvovala Nedelji mode, nakon što je prethodno na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju koja je privukla pažnju zbog prstena sa 20-karatnim dijamantom, procenjenog na četiri miliona dolara.

Tri dana kasnije, kako je ispričao dežurni recepcioner u hotelu, grupa policajaca s maskama na licima ušla je oko dva sata posle ponoći u hotel i pitala ga gde je soba "žene repera".

Recepcioneru su pretili pištoljima, a Kim Kardašijan su vezali i zalepili joj usta lepljivom trakom da se ne bi čulo njeno zapomaganje. Tek posle sat vremena ona je uspela da se oslobodi i pozove pomoć, ali su lopovi u međuvremenu već pobegli.

I sama Kim Kardašijan je u najavi za novu sezonu šoua Ukorak sa Kardašijanovima govorila o pljački, a na snimku se vidi kako uplakana opisuje sestrama napad.

- Jedan od njih mi je rekao da će mi pucati u leđa. Čim pomislim na to jako se uznemirim - rekla je Kim.

Ona je rekla i da joj se čini da su napadači bili obični amateri.

- Bili su neodlučni, čak su se i međusobno svađali. Nisu mogli da se dogovore ni da li da uđem u kadu ili ne. Nekoliko puta su mi prislanjali pištolj na glavu i sklanjali ga. Bili su toliko nespretni da im je ispao nakit vredan više od 30.000 dolara - ispričala je Kim Kardašijan za medije.

Uniforme kao kostimi

Kim Kardašijan je posle pljačke za medije ispričala da lopovi uopšte nisu ličili na prave policajce.
- Više je izgledalo kao da su uniforme kupili u radnji za prodaju kostima za Noć veštica - rekla je starleta.

Doduše, francuska policija je odmah konstatovala da pljačkaši nisu bili amateri, već da su se smišljeno ponašali kao šeprtlje kako bi zavarali trag!

- Nakit vredan 33.000 dolara im nije slučajno ispao, već je namerno bačen, budući da su procenili da im to nije znatan gubitak! Tako su prvi put zavarali trag, a drugi put su to učinili tako što su bežali na biciklima dok su ih snimale kamere. Kad su izašli iz područja pokrivenog video-nadzorom, prešli su u kombi - rekli su u policiji.

Angažovala bivše pripadnike CIA

Starletu je ova pljačka toliko uznemirila da je obezbeđenje podigla na predsednički nivo! Mediji su pisali da je angažovala bivše pripadnike CIA i nekadašnje agente tajnih službi i izraleske vojske.
- Dvojica naoružanih telohranitelja ne odvajaju se od nje ni na trenutak, a unajmila je i ljude da čuvaju njen automobil - naveli su mediji.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online