Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 29.12.2016.
19:48
infowars.com A

Soroš žestoko napao Trampa ovim rečima

Milijarder Džordž Soroš izneo je kritike na račun novoizabranog Predsednika SAD-a Donalda Trampa, nazvavši ga "diktatorom u najavi", koji će ugroziti budućnost novog svetskog poretka.

commons.wikimedia.org/Harald Dettenborn
Soroš: Tramp je dikatator

Govoreći za "Project Syndicate", Soroš se prisetio odrastanja za vreme nacističkog i sovjetskog režima u Mađarskoj, rekavši da su:

- Različiti oblici zatvorenog društva, od nacističkih, preko mafijaških država, ponovo u usponu. 

Milijarder je zatim otpočeo seriju kritika na račun Donalda Trampa, ali i njegovih birača.

- Oni koji su glasali za Trampa, opredelili su se za prevaranta, čoveka koji će biti diktator. Kada je Hilari Klinton izgubila, i Amerika je izgubila mogućnost da "promoviše" demokratiju u ostatku sveta - rekao je Soroš.

On se osvrnuo i na kabinet novog Predsednika SAD-a, rekavši da su u pitanju "nekompetentni ekstremisti i penzionisani generali".

Soroš nije propustio ni da osudi navodni uticaj Vladimira Putina na predizbornu kampanju u Americi.

- Prvo je (Putin) pokušao da kontroliše društvene mreže. Zatim je sjsjnim potezom, preko kompanija koje drže ovu vrstu medija, širio dezinformacije i destabilizovao demokratski poredak. Tako je Tramp izabran - rekao je milijarder.

Nastavio je u slučnom tonu, rekavši da je Putin bio uplašen revolucijama u Gruziji i Ukrajini, vešto izbegavši da pomene svoju ulogu u ovim dešavanjima.

Završio je konstatacijom da su "Ujedinjene nacije na rubu propasti, zbog stagnacije ekonomskog rasta i migrantske krize koja je izmakla kontroli".

POVEZANE VESTI

Subota 31.12.2016. 21:05
Aleks Dzons hahhhaahh supruga doticnog je zidovka tako da po Talmudu njegova djeca su zidovi i imaju pravo na izraelske papire. Aleks odbija da komentarise na pitanja da li je istina da mu je supruga zidov.
Subota 31.12.2016. 21:06
Dobro svi znamo umesanost zidova u svetsku zaveru i njohov ogroman uticaj na svetske tokove.To ne znaci da su SVI zidovi deo te zavere.Npr Henry Makow koji je zidov po poreklu ali je sada ozenjen hriscank-om i njegov web sajt (henrymakow.c-om) je jako dobar u otkrivanju zavere a posebno njegovih sunarodnika.Zato ne treba generalizovati vec pazljivo analizirati sve informacije.
Subota 31.12.2016. 21:07
Ne radi se o nacionalnoj pripadnosti – to je glavni cionistički argument. (Tobože nejevreji mrze jevreje samo zato jer su jevreji) Brat Natanael je takodje Jevrej, ali i pravoslavni hrišćanin, i veliki glas protiv zla koje ovladava ljudima. U poslednje vreme će mnogi Jevreji postajati pravoslavci, i u tome biće posebno revnosni. Radi se o vavilonsk-om talmudu i sekti fariseja, koje sa starim zavetom ili Mojsijem nemaju ama baš ništa zajedničko. Isus Hristos je tu sektu nazvao djavoljom dec-om, i otpadnicima od Boga, govoreći da Bog može od kamena napraviti nov izabran narod. Ovaj zlikovac neće poneti novac u grob, ali on to i ne namerava. iti je njemu sam novac cilj. Novac je sredstvo, za porobljivanje sveta, u rukama zelenaške mafije koja kontroliše zakon, sudove, veru i nauku, a talmudisti već kontrolišu 99 posto planete. Kada ta cifra dođe na 100 posto, otkriće se pravi cilj vladara, nama sad nezamisliv, koji je duhovne prirode. Takođe i njihov lažni mošijah.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online