Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.11.2016.
23:01
Vestionline, Blic.rs A

VIDEO: Opasna mlada republikanka popularnija od Trampa

Tomi Lahren, republikanka s kontroverznim stavovima, na društvenim mrežama po popularnosti zasenuje izabranog predsednika SAD Donalda Trampa.

facebook.com/pg/TomiLahren
Tomi Lahren zagovara slobodu govora

Laren vodi program na konzervativnom medijskom kanalu Blejz, ali njena prava slava dolazi od rubrike “Final Thoughts” (završne misli) - trominutnih segmenata izgovorenih direktno u kameru neverovatnom brzinom - ono govori 50 odsto brže od većine onih koji govore engleski. Tokom tih nekoliko minuta, ona ujeda, grize, sarkastična je - i zavisi kako ko to vidi - pravedna je ili antipatična.

Ti video zapisi na društvenim mrežama redovno imaju više pregleda od onih koje postavlja izabrani predsednik SAD Donald Tramp.

Njena polemika s igraćem američkog fudbala pregledana je na Fejsbuku neverovatnih 66 miliona puta, podeljena 1,5 miliona, a broj komentara meri se hiljadama, među kojima su i mnogi uvredljivog sadržaja...

Ona zagovara slobodu govora, ali svojim oponentima poručuje da sednu i “ne pene”. Antifeministkinja je koja se divi jakim ženama, obožavateljka repa koja se zamerila crnačkim pokretima, ratoborna polemičarka koja tvrdi da samo želi da započne razgovor... Fotogenična, 24-godišnja republikanska provokatorka je jedna on najpopularnijh zvezda Fejsbuka.

"Final Thoughts" su joj doneli fanove, ali i uvrede liberala. "Bela barbika" je uobičajena uvreda, ali mnogo je drugi za koje pristojnos nalaže da se ne navode.

Tomi je devojka iz Južne Dakote koja zaista priča neverovatnom brzinom. Amerikanka s norveško-nemački korenima.

Naon studija na Univerzitetu Nevada u Los Vegasu imala je šou na konzervativnoj One America News Network pre nego što je prešla na The Blaze. Tradicionalno izveštavanje, kako sama kaže, nije za nju.

facebook.com/pg/TomiLahren
Obožavateljka repa: Tomi Lahren

- Nikada nisam želela da budem neutralna. Nikada nisam želela da izveštavam o vestima, želela sam da ih komentarišem, da ih pravim - kaže.

Ona ima trampovske tvrde stavove o imigrantim i islamu. Upoređuje crnački pokret "Black Lives Matter s Kju Kluks Klanom", kritikuje Afroamerikance zbog nezaposlensoti, droge i drugih društvenih problema, zalaže se za slobodno nošenje oružja. Kada govori o ženskim pitanjima kaže da je feminizam u prošlosti bio hvalevredan pokret za jednakošću, ali da je otišao “predaleko”.

Tokom koampanje Lahren je u početku podržavala senatora s Floride marka Rubija, ali je kasnije čvrsto stala iza Donalda Trampa. Bi-Bi-Siju je pitao da li bi menjala stavove i po drugim pitanjima.

- Apsolutno ne - odgovara kao iz topa - ja jednostavno stavljam na probu način na koji ljudi gledaju na svet oko sebe. Čačkam mečku.

Predsednik Barak Obama je njena česta meta, pa odgovara i na pitanje da li će promeniti stil kada Republikanci osvoje Belu kuću.

- Uvek ću se boriti protiv vetrenjača. Neću kritikovati Trampa ukoliko bude pravio kompromise, jer u i oni deo dobrog vođstva. Ali u svakom slučaju motriću na njega, jer previše Amerikanaca se u njega uzda - kaže.

Njene video postove pregleda i po 70 miliona ljudi. A u eri društvenih mreža ona je ta koja zna u čemu je njena moć: "Voleli me ili ne, ipak gledate".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online