Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 09.11.2016.
18:06
b92.net A

Gubitnički govor Hilari Klinton: Tramp je naš predsednik, pratimo ga

Kandidatkinja Demokratske stranke Hilari Klinton u prvoj izjavi nakon poraza od Donalda Trampa rekla je da se nada da će Tramp biti uspešan predsednik.

Reuters
Spremila se za drugačiji govor, ali joj je Tramp pomrsio konce: Hilari Klinton

- Znam koliko ste razočarani, i ja osećam isto. Ovo je bolno i dugo će biti tako. Želim da znate ovo, naša kampanja, nije bila o jednoj osobi i jednim izborima, već o zemlji koju volimo - rekla je Hilari Klinton.

Hilari je na binu izašla sa svojim mužem Bilom Klintonom uz osmeh na licu.

- Hvala vam svima - ponovila je više puta, ali publika je nastavila da aplaudira i nije mogla da počne govor.

- Sinoć sam čestitala Trampu i ponudila mu da radimo zajedno u ime naše zemlje. Nadam se da će biti uspešan predsednik. Ovo nije ishod koji smo očekivali, ali ponosna sam i zahvalna za ovu neverovatnu kampanju koju smo zajedno izgradili. Vi predstavljate najbolje Amerike i biti vaš kandidat je bila jedna od najvećih časti u mom životu - rekla je Hilari.

Kako kaže, videli smo da je zemlja podeljenija nego što su mnogi mislili, ali je ona uvek verovala u SAD i uvek će tako biti.

- Donald Tramp će biti naš predsednik, dugujemo mu da ga pratimo. Imamo ustavnu demokratiju koju ne samo da poštujemo nego treba i da negujemo. Imamo i vladavinu prava, svi smo jednaki. Cenimo te vrednosti i moramo da ih pratimo - istakla je ona.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.11.2016. 22:38
Kampanja USA oligarhije je kostala milione i milione gde je korumpirano pola planete u ime manipulacije javnoga mnenja. Jasno, dnevne procene ko vodi kod glasaca je bilo manipulisano u najperverznijem obliku sa pokusajem da glasace navedu na pogresni put, znajuci da je u americi najgore biti looser. demokratija je pobedila i sumorna oligarhija izdvojena na marsu izgubila. Trump sigurno nece saradjivati sa ovom babom jer sem korupcije ona nije postigla nista. USA ima sansu da pomogne svetu da se okrene miru i prosperitetu a ne haosu i ratu koje cr-nac donese zadnjih 8 godina a baba Clinton trebase da vodi jos 4 godine...Bravo amerikanci...pokazali ste da umete da mislite. Dosta rata i haosa. Vreme je za mir i saradnju u svetu. U tome svetu za Hilari nema mesta...
Četvrtak 10.11.2016. 22:39
Konacno je narod presudio i izabrao coveka Trampa ne demona Babu Klinton.Ako Tramp nece biti figura u vlasti cionista,ima sanse da vrati Ameriku na pravi put.Ovo sta je Obama uradio po naredjenju mocnika koji su ga tu postaviti,bilo je za bogu plakati.Upropastio je onako divnu zemlju i napravio od nje leglo nakaza i monstruma koji nisu birali sredstva da dodju do najprljavijih ciljeva....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online