Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 02.11.2016.
15:48
Tanjug,Vestionline A

"Zašto FBI ne objavi šta zna o Trampu i Rusima?"

Robi Muk, šef predizborne kampanje demokratskog kandidata za predsedničke izbore Hilari Klinton, pozvao je u utorak FBI da obelodani šta zna o bilo kakvim vezama između republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa i Rusije.

Reuters
Borba za Belu kucu se privodi kraju, protivkandidati ne biraju sredstva

On je optužio FBI da je nepravedno objavio istragu o mejlovima sa privatnog servera demokratske kandidatkinje dok se, istovremeno, nije oglasio kada kada je u pitanju republikanski kandidat, preneo je Rojters.

- Ukoliko ste u poslu objave informacija u vezi sa istragama o predsedničkim kandidatima, objavite sve što imate o Donaldu Trampu. Objavite informacije o njegovim vezama sa Rusima - rekao je Muk za CNN.

Predsednik SAD Barak Obama izjavio je juče da veruje da je direktor FBI Džejms Komi čovek od integriteta koji ne pokušava da utiče na američke predsedničke izbore najavom istrage dodatnih mejlova sa privatnog servera demokratske kandidatkinje Hilari Klinton.

S druge strane, vođa demokratske većine u američkom Senatu Hari Rid optužio je FBI da ima dvostruke standarde, jer je usmerio pažnju na istragu o mejlovima predsedničke kandidatkinje u SAD Hilari Klinton, uprkos tome što ima "eksplozivne informacije" koje dovode u vezu njenog rivala Donalda Trampa sa Vladom Rusije.

Demokrate su, inače, i ranije ukazivale na povezanost između Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina.

U prethodnoj debati, demokratska kandidatkinja Hilari Klinton direktno je optužila njenog republikanskog rivala da je "Putinova lutka", što je Tramp odbacio kao netačno.

U međuvremenu, obaveštajne službe SAD su zaključile da su hakeri iz Rusije odgovorni za hakovanje mejlova Demokratskog Nacionalnog Komiteta.

FBI je nedavno saopštio da ispituje mogućnost ponovne istrage nakon što su pronađeni novi mejlovi sa privatnog servera Hilari Klinton koji bi mogli sadržati poverljive informacije.

FBI je u julu saopštio da je istraga u vezi s tim završena.

Obelodanjivanje novih mejlova Klintonove dok je bila državna sekretarka pokreće mogućnost ponovnog otvaranja istrage o demokratskom predsedničkom kandidatu samo nekoliko dana uoči izbora.

POVEZANE VESTI

Petak 04.11.2016. 22:44
Ova americka slika govori samo jedno, veliki pad velike sile. Ovakav cirkus u predizbornoj kampanji nikad nije bio. Naravno da Tramp nema nikakve veze sa Rusijom i naravno da Klintonova im agresaka, ali ako je FBI u predizbornoj kampanji pokrenuo istragu znaci da imaju dobre dokaze o Hilari, jer se ne bi kompromitovali s obzirom da je FBI ime.
Petak 04.11.2016. 22:44
Prljave igre se nastavljaju ! Ko će koga više da oblati lažima , istinama a najviše izmišljotinama ! Sve će da urade i da obećaju samo da se domognu bele kuće. Očigledno niko od njih dvoje ne ispunjava uslove za predsednika, ali amerikanci su valjda navikli na laži pa im to nesmeta. Ajde što njima nesmeta , ali jadan ostatak sveta , jadna evropa i svi mi . Ko zna šta nas još čeka???
Petak 04.11.2016. 22:45
FBI je nedavno saopštio da ispituje mogućnost ponovne istrage, pošto su pronađeni novi mejlovi sa privatnog servera Hilari Klinton koji bi mogli sadržati poverljive informacije. FBI je u julu saopštio da je istraga u vezi s tim završena. Obelodanjivanje novih mejlova Klintonove, iz perioda dok je bila državna sekretarka, pokreće mogućnost ponovnog otvaranja istrage o demokratskoj predsedničkoj kandidatkinji samo nekoliko dana uoči izbora.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online