Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 24.06.2016.
08:27
Vestionline A

"NATO se ne sprema za rat sa Rusijom"

Vršilac dužnosti Informacionog biroa NATO-a u Moskvi Robert Pšel tvrdi da je ova organizacija spremna za razgovore sa Rusijom, u svim onim oblastima u kojima je on moguć. On je ovom izjavom pokušao da demantuje navode svetskih medija, koji već danima spekulišu o tome da li se NATO sprema za rat sa Rusijom.

Reuters
A ove vojne snage što se mesecima gomilaju po Evorpi, da li su i one tu zbog razgovora ili...?

- Mi ne samo da se ne pripremamo za rat s Rusijom, spremamo se za dijalog, tamo gde je on moguć, na primer, spremni smo za sledeći sastanak Saveta Rusija-NATO - rekao je Pšel za televizijski kanal "Rusija 1", prenosi Sputnjik. 

Prema njegovim rečima, svi scenariji vojnih vežbi zemalja NATO-a nose isključivo odbrambeni karakter.

- Ne pripremamo se za rat, ne spremamo se za sukob, činimo sve što je u okviru obaveza ovakve organizacije kakva je NATO, političko-vojna, a ne vojno-politička. I radimo sve vrlo transparentno. Želeli bismo da vidimo takvu transparentnost i kod Rusije. Nažalost, ne vidimo je - dodao je on. 

POVEZANE VESTI

Petak 24.06.2016. 09:01
Otkriše glavni NATO banditi toplu vodu da nikome u EU ne prijeti opasnost od Rusije. To ne mogu više da sakriju pa tobože “priznaju”. Znali su oni sve to odlično i ranije ali sada moraju sami sebe nekako da pravdaju. Kao, oni napraviše nekoliko vježbi i svi su “sigurni”. Usput "uglavljuju" svoje oružje “ugroženim” kontinentalnim “Europejcima”. Posebno kontinentalni “Europejci” moraju da kupe preskupe avione F35 koji su živa propast i koje ne koriste ni Amerikanci sami. Navikli su kauboji da otimaju i da im drugi plate štetu zbog neuspjelog pokušaja pravljenja aviona. Drugi moraju plaćati preskupo trećerazredni avion kroz REKET za "ZAŠTITU" od Rusije. Pošto više ne mogu druge da pljačkaju, na sceni je doturanje oružja i trupa u kontinentalnu EU. Ne rade Britanija i USA to zbog "zaštite EU od Rusije”, nego dovlače oružje i trupe da bi vojno držali u pokornosti kontinentalnu EU i da bi zajedno temeljno kolonizovali i pljačkali svoje NATO partnere. Smiješno je koliko je sve providno ali kupljeni i ucijenjeni "establišmenti" država kontinentalne EU i kompletno ucijenjena administracija EU moraju da slušaju, ili ih neće biti. Boje se “EU glavonje” početka EU proljeća i zakona, jer im prijeti “ćuza” zbog kriminala kojim se bave i gubitak plata koje prosječno iznose oko 20.000 evra mjesečno, plus još makar pola od toga za ostale prinadležnosti. Zato oni budzašto kolonizuju sopstvene države za račun USA i Britanskih neo-kolonizatora. Sretno im bilo ali da znaju, bez puške ih nikada više neće istjerati.
Petak 24.06.2016. 09:28
Све што дивљи запад проговори је чиста лаж . НАТО жели рат са Русијом .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online