Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 28.02.2016.
11:38
Vestionline A

Rusija optužuje: Milicije iz Turske granatirale Kurde u Siriji

Ruski centar za praćenje primirja u Siriji dobio je informacije da je kurdski grad Tel Abjad napadnut iz teškog artiljerijskog oružja, a da su napadači došli sa turske teritorije, saopštilo je Ministarstvo odbrane u Moskvi

Reuters
Turska prekršila primirje

Ruski centar u Latakiji proverava izveštaje da su napad izvršile milicije iz Turske, a iznad Tel Abjada se vidi dim.

Rusija je zatražila objašnjenje iz američkog centra za praćenje primirja u Amanu, rekao je general Sergej Kuralenko, šef ruskog centra, podsćajući na uticaj SAD na Tursku, prenosi Raša tudej.

Svetske sile su postigle krhki sporazum o obustavi vatre u nekim delovima Sirije, a očekivalo se da će ga poštovati sve strane izuzev terorističke ID i Nusra fronta.

POVEZANE VESTI

Nedelja 28.02.2016. 13:31
Mnogo me cudi kada rusofili masu floskulama kao "ceo svet je uz Ruse" !? Razumeo bih ako je u pitanju samo NATO ili EU sa Japanom , Juznom Korejom , Australijom , Novim Zelandom (protiv Rusa) ... ALI kad vidim kako Rusiji okrecu ledja Kuba , Venecuela , Ukrajina , Vijetnam , Gruzija .... a potom 90% sveta podrzi Ameriku kako vojno tako i ekonnomski !!! ??? (poslednjih godinu dve) ... VOJNO podrze Ameriku 20 zemalja koalicije "Severni grom" /// koji je u toku///(pored Nato-a i vec navedenih saveza i drzava ) medju kojima su Pakistan , Turska , Egipat , Maroko , Senegal , Saudijska Arabija , Sudan , Jordan (koji osim Turske nemaju veze sa Nato-om ) .... da nije na Balkanu Srbije (jos) i na severu Belorusija Rusija NE BI imala u Evropi SAVEZNIKA (CUDNO , CUDNO ... cime rusofili opravdavaju ispravnost ruske politike !?) .... i EKONOMSKI - Citat: - 05.02.2016. • 11:55 ... S Potpisan najveći trgovinski sporazum na svetu .....Sporazum o Transpacifičkom partnerstvu (TPP), jedan od najvećih multinacionalnih trgovinskih sporazuma na svetu, potpisalo je danas na Novom Zelandu 12 zemalja Pacifičkog pojasa, ... ( Australije, Bruneja, Kanade, Čilea, Japana, Malezije, Meksika, Novog Zelanda, Perua, Singapura, Vijetnama i SAD.) Slag na tortu je Vijetnam !!! Rusi , Rusi - cudno , cudno .... Odnos Ruske i Kineske privrede najbolje je opisao :- izvršni direktor Poslovnog saveta Rusija-ASEAN (Asocijacija nacija Jugoistočne Azije) Viktor Tarusin, kineske banke ne samo što su ruskim kompanijama i fizičkim licima odbijale da daju kredite, nego su od njih tražile i da zatvaraju račune i sredstva prebace na druga mesta + Kinezi Ruse olade za "istorijski gasni sporazum" na par decenija (+ Nemci sa Severnim tokom 2 , Turci sa Turskim tokom , EU sa Juznim tokom ...) odose rusi u majcinu ... Svima je SVE jasno samo rusofilima NE !!! .... Gde vidi Putin Rusiju u nekim SVETSKIM savezima osim sa Belorusijom i Asadistima !?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online