Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 19.02.2015.
12:40
Beta A

Atina ipak traži produženje pomoći

Grčka vlada je od Brisela zatražila šestmoesečno produženje programa pomoći, a o tom zahtevu Atine ministri finansija EU će odlučiti sutra (20. februar).

AP/ P. G.
Još samo 6 meseci...

Šef Evrogrupe Jeroen Dijselblem potvrdio je da je Brisel primio zahtev za "produženje programa pomoći za šest meseci". Detalji zahteva nisu saopšteni.

EU, Evropska centralna banka i Medunarodni monetarni fond dali su Atini rok do petka da podnese zahtev za produženje postojećeg programa pomoći koji ističe 28. februara, a kojim Grčka dobija finansijsku pomoć svojih partnera u zamenu za sprovođenje reformi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.02.2015. 12:49
Tacno toliko i treba da se svijet okrene " naopacke" ILI-ILI !?
Četvrtak 19.02.2015. 14:00
Syriza je pobedila..............Syriza je pobedila na izborima zato sto hoce i uspece da promeni li bolje da ponisti hitlerov plan stednje iz njemacke koji se bazira nad mucenjem-izgladnjenjem i na kraju unistenjem Grcke Nacije ! Zlocinacka eU se nasla u corsokaku.......Syriza" Mora" da ponisti predhodni sporazum, nema drugog isoda...............A eU nece da ponisti njihovu naccissticku formulu " osvajanje novog zemaljskog prostora " kroz pare i kredite.............Grcka ima 380 milijardi dugova, za to je sve nemacka kriva !............Ako se pitate zasto !...............Od davnih 60-tih godina nemacka je podmicivala grcku politiku i njihove oligarhe da samo i iskljucivo rade za njih, da Nikada ne pokrenu pitanje odstete za razaranja i genocid u 2. sv ratu i da dopuste nemackoj industriji i raznoraznim drugim malverzacijama da se usade " ko parazit "..........u srce grcke i da ih je#u!! Slicno ko kod nas.............Sve su prodali od prokletog 5 oktobra..........djindjic-tadic-draskovic-sutanovac i jos tone drugih mamoj3baca.....ima ih mnogo Al formula je prosta...........5 oktobar 2000-20 februar 2015 Sve olos i lopov do olosa i izzdajnika..........Sve !!!!! Trenutni usljovi se karaju za Svakim, bukvalno sa svakim...........arapima-arbanasima-krvatima-ballijama-amerikancima-nato-u i jos mnogo drugih !!! Mi nemamo rukovodstvo..........Sjutra da bude rata............Nestali bi Srbi slicno ko u ndh-a !!!..........Zbog Apsolutne Nesposobnosti.........Zbog ogromne korupcije.........aka sinovi predsednika grade kuce na obali save !.............Ministar zdravlja alfa-kriminal...........zaljublenik u sve arapsko dobija ono sto najvise zeli a znate sta je to!!..........Pare.....crne pare............. + Cestitamo Zrenjaninu da pokrene talas koji se siri kroz celu Srbiju da Narodna Volja unisti neprijatelja Srbstva..............Da se spoji opozicija..........I ko najvaznije da se " Jedna Partija otrezni da sutne krmka u dupPe ! + Krv nije Voda Stigao je Vojvoda + + Srbija je Vecna dok su joj djeca verna + + 2015-ta Srbi se bude i Okecu Braci sa istoka da nas 500 miliona budne +
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online